Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 21:05

Ραντεβού και τη νέα σεζόν στη Γ' Εθνική - 4η η Ελλάς Σύρου, 10η η ΑΕ Μυκόνου!

Ολοκληρώθηκε μια υπέροχη σεζόν για τις δύο ομάδες των Κυκλάδων στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Η Ελλάς Σύρου τερμάτισε στην 4η θέση και η ΑΕ Μυκόνου στην 10η θέση και έτσι αμφότερες θα βρίσκονται και την επόμενη σεζόν στα γήπεδα της Γ' Εθνικής!

Η Ελλάς ολοκλήρωσε με θριαμβευτική νίκη τη σεζόν επικρατώντας με 5-2 εκτός έδρας του Πανελευσινιακού. Στην πρώτη ιστορική της συμμετοχή στη Γ' Εθνική, η ομάδα της Σύρου βρέθηκε να μετράει 6 σερί νίκες και ολοκλήρωσε μια εξαιρετική σεζόν στην 4η θέση με 63 βαθμούς - απολογισμός: 20 νίκες, 3 ισοπαλίες και 11 ήττες σε 34 αγώνες.

Η ΑΕ Μυκόνου έκλεισε με ανώδυνη ήττα τη σεζόν, χάνοντας από τον Ιάλυσο εκτός έδρας. Η ομάδα της Μυκόνου πέτυχε 4 νίκες στα 5 πρώτα ματς. Έμεινε 5 αγωνιστικές χωρίς νίκη, με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν μόνιμα στη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά πήρε τα κρίσιμα παιχνίδια και πανηγύρισε μια ζόρικη αλλά δίκαιη παραμονή στην κατηγορία. 10η θέση με 51 βαθμούς και στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη - απολογισμός: 15 νίκες, 6 ισοπαλίες και 13 ήττες.

Πολλά συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για τη φετινή τους πορεία σε ένα πρωτάθλημα δύσκολο και απαιτητικό με συνεχόμενα ταξίδια όπως είναι αυτό της Γ' Εθνικής!

Το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο επιβεβαιώνει τη δύναμή του στον ποδοσφαιρικό χάρτη έχοντας 2/2 ομάδες στη Γ' Εθνική.

Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

34hh

Η τελική βαθμολογία

BATHtel1

BATHtel2

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ελλάς Σύρου - ΠΑΟ Βάρδας 4-0 (τα γκολ)

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares