Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 21:53

Κρίμα και άδικο: Χάθηκε το όνειρο πρόκρισης στο Euro 2024 - Πικρός αποκλεισμός στα πέναλτι για την Ελλάδα!

Όχι έτσι! Όνειρο ήταν και έσβησε. Η Ελλάδα πάλεψε μέχρι τέλους στην έδρα της Γεωργίας, αλλά μετά το 0-0 στην κανονική διάρκεια και την παράταση, ηττήθηκε με 4-2 στα πέναλτι και αποκλείστηκε στο τελευταίο παιχνίδι πριν τα τελικά του Euro 2024! Μοιραίοι από την «άσπρη βούλα» Μπακασέτας και Γιακουμάκης. Δοκάρι στην παράταση ο Μαυροπάνος.

Η Εθνική βρέθηκε μια ανάσα από το να πάρει το εισιτήριο για την τελική φάση του Euro 2024, ωστόσο το είδε να περνά μπροστά στα μάτια της και να καταλήγει στα χέρια των Γεωργιανών, οι οποίοι εμφανίστηκαν πιο ψύχραιμοι στην διαδικασία των πέναλτι και με 4-2 είναι αυτοί που το προσεχές καλοκαίρι θα βρεθούν στα γήπεδα της Γερμανίας.

Μετά από ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι στα 90' και στην παράταση δεν υπήρξε νικητής και στα πέναλτι η Γεωργία έδειξε πιο έτοιμη και εξασφάλισε για πρώτη φορά στην ιστορία της την πρόκριση σε Euro.

Μπακασέτας και Γιακουμάκης απέτυχαν να εκτελέσουν εύστοχα πέναλτι ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελλάδα είχε δοκάρι με τον Μαυροπάνο στο 102' της παράτασης.

Χαμένη ευκαιρία για την γαλανόλευκη να επιστρέψει σε μεγάλη διοργάνωση μετά από 10 ολόκληρα χρόνια. Η Ελλάδα έπαιξε για τελευταία φορά σε Euro το 2012.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares