Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 00:42

Στην Τήνο με τον Ολυμπιονίκη Ιωάννη Μελισσανίδη και την Εθνική Προπονήτρια Αλεξία Καμμένου ο Γιάννης Βρούτσης

Η Τήνος θα είναι ο επόμενος σταθμός του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση.

Ο Κυκλαδίτης Υπουργός θα επισκεφθεί σήμερα Κυριακή (24/3) το νησί της Μεγαλόχαρης, συνοδευόμενος από τον Εμβληματικό, Χρυσό Ολυμπιονίκη της Ενόργανης Γυμναστικής Ιωάννη Μελισσανίδη και την Ομοσπονδιακή Προπονήτρια της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Γυναικών Αλεξία Καμμένου, που έρχεται από την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του Χάλκινου Μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Παράλληλα με την παρουσία του στις εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο, ο Υπουργός, με την συνοδεία των δύο σπουδαίων προσωπικοτήτων, θα πραγματοποιήσουν επαφές με τους θεσμικούς παράγοντες, αλλά και με τους αθλητικούς συλλόγους, όπου θα γίνει πλήρης ενημέρωση και συζήτηση για τις καινοτόμες αλλαγές στον αθλητισμό.

Το σχετικό δελτίο τύπου για την επίσκεψη: 

Ο Αναπλ. Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και Βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης, την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024 θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στη νήσο Τήνο, όπου θα εκπροσωπήσει την Ελληνική Κυβέρνηση στις καθιερωμένες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου.

Στο ταξίδι του ο κ. Βρούτσης θα συνοδεύεται από τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Ενόργανης Γυμναστικής Ιωάννη Μελισσανίδη και την Ομοσπονδιακή Προπονήτρια της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Γυναικών Αλεξία Καμμένου.

Ειδικότερα, την Κυριακή 24 Μαρτίου ο κ. Βρούτσης θα παραστεί στην Επιμνημόσυνη Δέηση και θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο Πεσόντων, ενώ στη συνέχεια θα παρακολουθήσει και την προγραμματισμένη μαθητική παρέλαση.

Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024, θα παραστεί στην Πανηγυρική Δοξολογία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σύρου – Τήνου Δωρόθεου Β΄, καθώς και στη λιτάνευση της Πανσέπτου Εικόνας της Μεγαλόχαρης που θα ακολουθήσει στην πόλη της Τήνου.

Στην διάρκεια της επίσκεψής του στο νησί, ο κ. Βρούτσης θα συναντήσει τον Δήμαρχο Τήνου, Παναγιώτη Κροντηρά, την Έπαρχο Τήνου, Αναστασία Δεληγιάννη –Άσπρου, καθώς και φίλους και κατοίκους του νησιού.

Συνάντηση, επίσης, θα πραγματοποιηθεί και με τις διοικήσεις και τους αθλητές των ακόλουθων Αθλητικών Σωματείων της Τήνου: Γυμναστικός Σύλλογος «ΑΙΑΝΤΑΣ» Τήνου, Παντηνιακό Αθλητικό Σωματείο Τήνου, Αθλητικός Όμιλος «ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ» Τήνου και Τήνος Αθλητισμός Καλαθόσφαιρα Περιστεριώνας.

Ο κ. Βρούτσης θα ενημερώσει τους εκπροσώπους των σωματείων για τις εμβληματικές μεταρρυθμίσεις, όπως:

• η ένταξη της νησιωτικότητας στα κριτήρια κατανομής των αθλητικών πόρων,
• η πλήρης ψηφιοποίηση του χώρου του αθλητισμού με τη πλατφόρμα «e-Kouros» και οι συνέπειες μη ένταξης των σωματείων στην πλατφόρμα,
• η ουσιαστική συμμετοχή των αθλητικών σωματείων μέσω των προτάσεων τους στη δημιουργία του νέου αθλητικού νόμου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares