Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 20:00

Σφράγισε τη σωτηρία του ο Ιάλυσος

Θέση στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής θα έχει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Ιάλυσος!

Η ομάδα του Π. Σπάρταλη λύγισε με 1-0 τον Αστέρα Βάρης σε παιχνίδι που έγινε σήμερα (25/4) για την 33η αγωνιστική και εξασφάλισε απόσταση ασφαλείας από την 11η θέση στην κατάταξη του 3ου ομίλου, μία αγωνιστική πριν το τέλος του «μαραθωνίου».

Στο 50ο λεπτό ο Δωματάς εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι που δόθηκε για παράβαση του Μπελαβράκη πάνω στον Γιώργου και έγραψε το 1-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 7ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με αριθμητικό μειονέκτημα, καθώς αποβλήθηκε απευθείας με κόκκινη κάρτα ο γκολκίπερ Μαρινάκης, όταν ανέτρεψε τον ευρισκόμενο εκτός περιοχής Εμπουμπά, αλλά και σε προφανή θέση για γκολ.

Διαιτητές: Τριανταφύλλου, Λυκομήτρος-Μακρής (Αργολίδος)

ΙΑΛΥΣΟΣ (Παναγιώτης Σπάρταλης): Τσιγάρος, Χατζηνικόλας, Χότζα, Τερζίου, Πατσίλης (89' Κοντός), Γιώργου, Ραπάι, Βλαχάβας (84' Βασιλείου), Πελαρδής (75' Πιπέρης), Δωματάς, Εμπουμπά

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Παστρικός, Νικολακόπουλος, Νταγκουνάκης, Ντούνιας, Ντούνης (67' Γκιούρα), Καλέλα (59' Μπάκας), Μπελαβράκης, Βασιλειάδης (9' Μάνος), Μαγγανάς (59' Καλύβας).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares