Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2016 18:30

Ώρα ''0'' για το τμήμα Μπάσκετ του Πανναξιακού ΑΟΝ

Κρίσιμες ώρες είναι αυτές που διανύουμε για το μέλλον του τμήματος Μπάσκετ του Πανναξιακού, καθώς μετά την απουσία ανταπόκρισης στο κάλεσμα της διοίκησης για στήριξη στην ομάδα, δροσολογούνται εξέλιξης, με πρώτη από αυτές την αποψινή έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 25 Ιανουαρίου η Διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ είχε εκδώσει ανακοίνωση σχετικά με την οικονομική βιωσιμότητα του τμήματος Μπάσκετ, καλώντας τότε τους φίλους του αθλήματος και τους χορηγούς να σταθούν κοντά στην ομάδα, δηλώνοντας επίσημα την στήριξη τους μέχρι την 1-2-2016.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες κανείς δεν ανταποκρίθηκε σε αυτό το αίτημα, πράγμα που έχει προβληματίσει τους διοικούντες, οι οποίοι σε λίγη ώρα θα συνεδριάσουν, αποφασίζοντας για το μέλλον του τμήματος. Φυσικά οι πιο αισιόδοξοί ελπίζουν σε παρέμβαση της τελευταίας στιγμής, που ίσως δώσει κάποια παράταση στο πρόβλημα.

Η αλήθεια της υπόθεσης και το λυπηρό είναι ότι, οι σκέψεις που υπερισχύουν είναι αυτές που εισηγούνται την αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα, πράγμα που σε πολλούς προξενεί ακόμη και ερωτηματικά, καθώς μιλάμε για μία ομάδα που έχει σχεδόν εξασφαλίσει την παραμονή της στη Γ΄ Εθνική, πράγμα που δίνει την πολυτέλεια να συζητηθούν και άλλες λύσεις.

Πάντως το μέλλον της ομάδας αυτή τη στιγμή κρέμεται στην απόφαση της διοίκησης, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει γνωστή αύριο.

Η σχετική Ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου:

«Το Διοικητικό συμβούλιο του Πανναξιακού Αθλητικού Ομίλου Νάξου, με λύπη του ενημερώνει ότι, παρά τη δημόσια έκκληση στις 25 Ιανουαρίου 2016, ΔΕΝ υπήρξε καμία επίσημη επαφή ή επίσημο ενδιαφέρον από οποιονδήποτε προς τον σύλλογό μας, για το πολύ σημαντικό θέμα της οικονομικής στήριξης του τμήματος καλαθοσφαίρισης Ανδρών του σωματείου.

Το Δ.Σ. του συλλόγου θα συνεδριάσει άμεσα για να εξετάσει την διαμορφωθείσα κατάσταση».

Εκ του Γραφείου Τύπου του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

Ελάτε να βοηθήσετε...

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares