Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2015 23:43

Έναρξη διαδικασιών για κατασκευή Αθλητικού Κέντρου στη Σύρο

Επίσκεψη στις δύο αίθουσες του ΑΚΔΕ Σύρου πραγματοποίησαν το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης και ο Δήμαρχος Σύρου - Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός.

Μετά από αυτοψία που έγινε στους χώρους και σχετική ενημέρωση λήφθηκε η απόφαση για την συντήρηση των δύο αιθουσών που κατά το τελευταίο διάστημα έχουν υποστεί αρκετές υλικές ζημιές.

Η είδηση ήρθε δια στόματος του Δήμαρχου Γιώργου Μαραγκού, ο οποίος αποκάλυψε ότι σε συνεργασία με την Περιφέρεια θα προχωρήσουν οι διαδικασίες ώστε να εκπονηθεί μελέτη για την κατασκευή ενός αθλητικού κέντρου που θα περιέχει σίγουρα ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και δύο ακόμη χώρους άθλησης.

Παρά την ανακοίνωση που αφορά τα προβλήματα στα δύο γήπεδα της Σύρου (μοιράστηκε επιλεκτικά σε ΜΜΕ) και υπογράφουν όλα ποδοσφαιρικά σωματεία του νησιού και ο Δήμος Σύρου Ερμούπολης ιεραρχεί τα προβλήματα και δίνει αρχικά βαρύτητα στην ομάδα που εκπροσωπεί την Σύρο σε όλη την Ευρώπη και αυτή φυσικά είναι ο Φοίνικας.

Δείτε το βίντεο της Κοινής Γνώμης από την επίσκεψη στο ΑΚΔΕ

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares