Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014 15:40

Ευχές και ανακοίνωση από τον ΑΟ Πάγου

Επιστολή με την οποία εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο των Κυκλάδων εξέδωσε η διοίκηση του Α.Ο. Πάγου.

Παράλληλα η διοίκηση του Συριανού σωματείου ανακοινώνει τους παίκτες που ήρθαν σε όλα τα τμήματα της ομάδας, ενώ τονίζει την καλή συνεργασία που υπάρχει με την ακαδημία "Σύρος 2002".

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, ευχόμαστε σε όλους τους παράγοντες του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, παίκτες, προπονητές, ομάδες, διαιτητές, καθώς και σε όλο τον φίλαθλο κόσμο ένα υγιές, δυναμικό και θεαματικό πρωτάθλημα

Επίσης ευχαριστούμε θερμά το πρακτορείο ταξιδιών «Γαβιώτης» και την εταιρεία «BLUE STAR FERRIES» για την βοήθεια και την προσφορά του.

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος η ομάδα μας συμμετέχει στο πρωτάθλημα και το κύπελλο Κυκλάδων (ανδρικό τμήμα) καθώς και στο πρωτάθλημα νέων.

Το ανδρικό μας τμήμα ενισχύθηκε και φέτος με την προσθήκη των Βαλάντη Αναγνωστόπουλου, Κάρολου Ρούσσου από την περσινή πρωταθλήτρια ομάδα του Άγιαξ Σύρου, με την επιστροφή του Γιάννη Χούρου, την παραμονή του Σπύρου Ξένου, καθώς και την άνοδο στην ομάδα από το τμήμα νέων των: Γιάννη Μιχάλοβιτς, Γιώργο Φωτεινιά, Αργύρη Μπομπόση, Κώστα Ρούσσο και Γιάννη Παράβαλο.

Λόγω της πολύ καλής συνεργασίας μας με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σύρος 2002 όπως πέρυσι έτσι και φέτος το τμήμα νέων ενισχύθηκε σημαντικά αφού στην ομάδα μας ήρθαν από την παραπάνω ακαδημία οι: Κώστας Βαρθαλίτης, Γιώργος Βουτσίνος, Ανδρέας Δεσινιώτης, Μιχάλης Κονδύλας, Νίκος Πρέκας, Γιώργος Ρούσσος, Ανδριανός Ρούσσος, και Λεονάρδος Φρέρης.

Επίσης από τους νέους Παναθηναϊκού Σύρου ήρθαν οι: Βασίλης Βαμβακάρης, Ευάγγελος Μαυράκης και Μιχαήλ Ρούσσος.

Το Δ.Σ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares