Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013 14:26

Χρυσό ο Δημητράκης στη Σητεία

Ο Ανδρέας Δημητράκης του Πανναξιακού ήταν ο νικητής στο πρώτο αγώνα του «Γύρου της Πόλης», πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στη Σητεία και είναι αφιερωμένος στον Μιχάλη Κούση Ο Ανδρέας Δημητράκης του Πανναξιακού ήταν ο νικητής στο πρώτο αγώνα του «Γύρου της Πόλης», πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στη Σητεία και είναι αφιερωμένος στον Μιχάλη Κούση

Αν μη τι άλλο οι παράγοντες του Πανναξιακού χαμογελούν με την απόφασή τους να αποκτήσουν τον Ανδρέα Δημητράκη έναν από τους καλύτερους δρομείς σήμερα στην Ελλάδα. Μετά την 3η θέση στον Μαραθώνιο της Αθήνας, ήρθε τώρα το 12αρι (πρώτη θέση) στον αγώνα που έχει την Κυριακή στη Σητεία και αποτελεί τον πρώτο από τους τέσσερις σταθμούς της σειρά των αγώνων «Γύρος της Πόλης» που είναι αφιερωμένος στον υπερπρωταθλητή μεγάλων αποστάσεων Μιχάλη Κούση.

Ο αθλητής του Πανναξιακού (σ.σ. δυστυχώς τον αναφέρουν ως αθλητή του ΑΟ Λασιθίου) κάλυψε την απόσταση των 5.500 μέτρων σε 16 λεπτά, 14 δεύτερα και 63 χιλιοστά αποδεικνύοντας ότι είναι σε καλό δρόμο όσον αφορά την προετοιμασία του για το Πανευρωπαϊκο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που θα πραγματοποιηθεί στη Σουηδία αρχές Μαρτίου. Οφείλουμε να σημειώσουμε ότι ο Δημητράκης έχει καταγωγή από το Φιλώτι από τη πλευρά της γιαγιάς του ενώ είναι αθλητής δρόμων ημιαντοχής (800 και 1500 μέτρα) αλλά φέτος μετράει τις δυνάμεις του και στις μεγάλες αποστάσεις και όπως αποδεικνύεται περνάει με . άριστα τις όποιες εξετάσεις.

Επαρχία

Ο «Γύρος της πόλης»  πραγματοποιήθηκε στη Σητεία για 10η σερί χρονιά, ο Δημητράκης κέρδισε για πρώτη χρονιά (ο νικητής παίρνει 12 βαθμούς ανά αγώνα και υπάρχει στο τέλος η βαθμολογία που θα κρίνει ποιος θα πάρει και το κύπελλο) και αποτελεί τον πρώτο από τους τέσσερις αγώνες σε πόλεις της περιφέρειας καθώς η ομοσπονδία στίβου θεωρεί ότι με τη κίνησή της αυτή τονώνει την αγωνιστική δράση στην επαρχία.  Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί το καλεντάρι (πόλεις και ημερομηνίες) και δεν αποκλείεται να δούμε τον Δημητράκη και στη Χίο τον ερχόμενο Μάρτιο. Στον πρώτο αγώνα πάντως πήραν μέρος περισσότεροι από 400 αθλητές όλων των ηλικιών σε άνδρες και γυναίκες και 2ος πίσω από τον Δημητράκη τερμάτισε ο Μίνο της Ηλιούπολης (16.15.88) ενώ στις γυναίκες η Βαλεντίνα Μιχαήλοβα έφτασε στον τερματισμό των 3,5 χλμ. σε 11.48.09, αφήνοντας πίσω της την Μαρία Παρδαλού (12.02.59) και την Φωτεινή Δαγκλή (12.39.38).

Πηγή: Εφημερίδα Κυκλαδική

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares