Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 22:36

Κ18: Συναρπαστική ματσάρα με 10 γκολ και νικητή τον Πανθηραϊκό κόντρα στον ΑΟ Πάρου

Σε ένα συναρπαστικό ματς που έγινε στο γήπεδο Φηρών, η Κ18 του Πανθηραϊκού συνέχισε τα νικηφόρα αποτελέσματα επικρατώντας με 7-3 του ΑΟ Πάρου για την εξ αναβολής 3η αγωνιστική.

Η ομάδα της Πάρου κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 1ο λεπτό του παιχνιδιού με τον Δαφερέρα. Ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να απαντήσουν γρήγορα και στο 12ο λεπτό ο Χαϊνταράι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Ζαμπέλη που από κοντά έφερε το ματς στα ίσα.

Δυο λεπτά αργότερα και έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μοσχάτου, ο Παπαβασιλείου που έκανε κίνηση στο δεύτερο δοκάρι σκόραρε με διπλή προσπάθεια δίνοντας έτσι προβάδισμα στον Πανθηραϊκό.

Στο 21’ ο ΑΟ Πάρου έφτασε και σε δεύτερο τέρμα με τον Αλιφιέρη να ισοφαρίζει με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό όμως ο Σέχου με κοντινή προβολή έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Πανθηραϊκό, η πίεση του οποίου συνεχίστηκε και στο 33’ ο Λιονέλ Κράσι με ωραία ενέργεια και δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 4-2. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, ο Ζαμπέλης από κοντά πέτυχε το 5-2, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 53’ ο Αλιφιέρης μείωσε σε 5-3, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς, όμως στο 57’ ο Έντρι Κράσι με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Λιονέλ Κράσι στον κενό χώρο και ο τελευταίος με ψηλοκρεμαστό πλασέ πέτυχε το 6-3.

Στο 81’ ο Παπαβασιλείου με εντυπωσιακή ενέργεια έφτασε μέχρι την μεγάλη περιοχή και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Μέμα, ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας, διαμορφώνοντας το τελικό 7-3.

Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο κ. Βάιλας, με βοηθούς του την κα. Ρούσσου και τον κ. Νάκα.

Πανθηραϊκός(Δημήτρης Κρεμμύδας): Καραμολέγκος, Μοσχάτος, Κράσι Ε., Τσάνο, Ζαμπέλης(74’ Λλέσι), Μέμα, Διονυσόπουλος, Σέχου, Παπαβασιλείου, Χαϊνταράι(72’ Βενιέρης), Κράσι Λ.

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Μέτα, Καραγιάννης, Καρτίμπελης, Κουλουριώτης, Λιγνός, Μουχάντρι Α., Νομικός.

ΑΟ Πάρου(Στάθης Τριανταφυλλίδης): Πετρόπουλος, Πούλιος, Κρίσπης, Σταυρόπουλος, Αλιφιέρης, Βοσινάκης, Δαφερέρας, Πούλιος, Κοντός, Μπούρλας, Μπίμπα.

Αγωνίστηκαν επίσης οι Κεβάνι και Μανιώτης ενώ την αποστολή συμπλήρωσαν οι Μαραγκουδάκης και Καλαδές.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares