Κυριακή, 19 Μαΐου 2024 00:25

Κ14: Πρωταθλητής Κυκλάδων στο κατάμεστο ΔΑΚ ο ΠΑΣ Νάξου

Μετά την Κ12 ο ΠΑΣ Νάξου στέφθηκε πρωταθλητής Κυκλάδων και στην Κ14, επικρατώντας στον τελικό της διοργάνωσης με 3-0 κόντρα στον ΑΟ Μυκόνου, που είχε εξαιρετική παρουσία.

Μετά την πρόκριση κόντρα στον Πανθηραϊκό οι «Μπέμπηδες» του Πέτρου Μαράκη παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο κατάφεραν να χαρίσουν θέαμα και γκολ στον κόσμο που μετά από πολλά χρόνια σχεδόν γέμισε τις εξέδρες του ΔΑΚ Νάξου.

k14 pas naxou kosmos

Οι πρωταθλητές ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του τελικού, έχοντας πολλές φάσεις και δύο (2) δοκάρια με τον Ορφανός, ο οποίος μπορεί αν μην σκόραρε, αλλά ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου.

Στο 32' μετά από άψογη μπαλιά του Ορφανού, ο Κατσάνης με κίνηση καθαρόαιμου φορ σούταρε μέσα από τη μεγάλη περιοχή και νίκησε τον πολύ καλό γκολκίπερ της Μυκόνου, Ισούφ Ντάτσι.

Στο 44', ο Καρούσης σε μία επίδειξη υψηλής τεχνικής από τις πολλές που είχε στον τελικό, τροφοδότησε τον Γκίργκη στο ύψος του πέναλτι και εκείνος με τη σειρά του με σουτ νίκησε τον γκολκίπερ του ΑΟ Μυκόνου ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 0-2.

Το κερασάκι στην τούρτα στη μεγάλη νίκη του ΠΑΣ Νάξου έβαλε ο Βασιλάκης με ένα πολύ όμορφο ψιλοκρεμαστό σουτ από διαγώνια θέση στο 55'.

k14 pas naxou protathlites 1

Η δίκαιη κατάκτηση του τίτλου απο τον ΠΑΣ Νάξου δεν επισκιάζει σε καμία περίπτωση την προσπάθεια του ΑΟ Μυκόνου που κατάφερε επίσης πανάξια να κατακτήσει την διόλου ευκαταφρόνητη 2η θέση στις Κυκλάδες.

k14 ao mykonou 2h thesi

Διαιτητής του τελικού ήταν ο Στέλιος Χατζόπουλος, με βοηθούς τους Γιώργο Δεγαΐτα και Γιώργο Σφυρόερα. 

ΑΟ Μυκόνου (Μπαλλής): Ντάτσι Ι., Ντάτσι Ρ., Αμοιρίδης, Λεράι, Παπακωνσταντίνου, Χότζα, Πρέκας, Κωλέττης, Ντόκο, Δημητσάντος, Βαρβούνης.

Αγωνίστηκαν επίσης: Πολίτογλου, Ντραγκότι, Κεφαλας, Συριανός, Κυπραίος, Μητράι, Ρότσι

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Κατσαράς, Σιδερής, Γρατσίας, Κωστόπουλος, Λαγογιάννης, Κιουλαφής, Γκίργκης, Κατσάνης, Βασιλάκης, Καρούσης, Ορφανός.

Αγωνίστηκαν επίσης: Μπουλαξής, Μαυρίδης, Φακίνος, Κουτελιέρης

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε: 

Φωτογραφίες από τους τελικούς και τις απονομές

 

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Σάββατο 18 Μαΐου 2024

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares