Κυριακή, 19 Μαΐου 2024 10:31

Αντώνης Βιδάλης: Ο Περιστεριώνας κέρδισε περισσότερα, παρά έχασε ευκαιρίες με την συμμετοχή του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Δίχως νικηφόρο αποτέλεσμα, αλλά με γεμάτες αποσκευές από υπερπολύτιμες εμπειρίες, τις οποίες θα σίγουρα θα αξιοποιήσουν στο μέλλον, επέστρεψαν στην βάση τους το μεσημέρι του Σαββάτου (18/5) οι παίδες του Περιστεριώνα από την προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος, που διεξήχθη από 16 έως 18 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο στο Ηράκλειο Κρήτης.

Οι πρωταθλητές της ΕΣΚ Κυκλάδων έδωσαν δύο πολύ δυνατά παιχνίδια με το Ηράκλειο και την Ακαδημία Καλύμνου με την ομάδα της Τήνου να είναι αρκετά ανταγωνιστική στην διάρκεια του τουρνουά, αλλά η δυναμικότητα των αντιπάλων και η κούραση των νεαρών αθλητών, συνέβαλαν στα τελικά αποτελέσματα. Παρόλα αυτά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα που κέρδισε τον σεβασμό και το χειροκρότημα όλων των παρευρισκόμενων αποδεικνύοντας πως το κυκλαδίτικο μπάσκετ κάνει βήματα προόδου!

Vidalis dilwseis peristrionas (2)

Ο προπονητής του συλλόγου του νησιού της Μεγαλόχαρης, ο Αντώνης Βιδάλης δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητών του, ευχαρίστησε τους γονείς των παιδιών αυτών που τον εμπιστεύθηκαν, καθώς και τους ανθρώπους του σωματείου του Ηρακλείου για την φιλοξενία τους.

Vidalis dilwseis peristrionas (3)

«Ολοκληρώνοντας την Β’ φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων επιστρέφουμε στην Τήνο μόνο με θετικά συναισθήματα», δήλωσε χαρακτηριστικά στο “SportCyclades” και στον Ιωάννη Νοταρά ο ακούραστος εργάτης του Περιστεριώνα, ο coach Βιδάλης και πρόσθεσε: «Είμαι ευγνώμων και ευλογημένος για τους γονείς που μου εμπιστεύθηκαν τόσο "υγιή" παιδιά σε θέληση νοοτροπία, αλλά κυρίως ήθος και χαρακτήρα! Η ομάδα μας πάλεψε και τα δύο ματς μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Παρότι δεν κερδίσαμε κάποιο ματς είμαι σίγουρος ότι κάναμε μικρές νίκες σε άμυνα και επίθεση με σημαντικότερο κέρδος το γνώθι σ' αυτόν για το κάθε παιδί ξεχωριστά και για όλη την ομάδα μαζί. Μέσα στο δικό μου μυαλό κερδίσαμε περισσότερα παρά χάσαμε ευκαιρίες. Επιστρέφουμε με πολλές εμπειρίες, με γεμάτες βαλίτσες από αγάπη, πάθος για ζωή και πίστη στην εργατικότητα».

Vidalis dilwseis peristrionas (4)

Και κατέληξε: «Κλείνοντας πρέπει να κάνουμε μνεία στην φιλοξενία της ομάδας του Ηρακλείου. Η λέξη της φιλοξενίας αλλάζει έννοια από σήμερα!!! Οι άνθρωποι του Ηρακλείου ο κ. Δραμητινός Μανώλης, ο κόουτς Γιώργος Μακράκης δεν είναι απλά φίλοι. Με τον τρόπο τους, αγγίζουν τόσο πολύ την ψυχή σου, που δημιουργεί αιώνια φιλία. Σας ευχαριστούμε για όλα!!! Σας περιμένουμε Τήνο!!! Ο αθλητισμός που έχει πάνω από όλα τον άνθρωπο έχει σκοπό και στόχο να φέρει κοντά τους ανθρώπους και να μας ενώνει για μια ζωή!!!».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares