Δευτέρα, 04 Ιουνίου 2018 10:55

Ξεκαθαρίζει του προπονητή στο Νηρέα Πάρου

Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή στις τάξεις του Νηρέα Πάρου.

Η νέα διοίκηση του Μανώλη Σιφναίου έχει προγραμματίσει συναντήσεις με δυο προπονητής που προέρχονται από το νησί και μέχρι την Τετάρτη η... θέση του προπονητή θα παραμένει ορφανή.

Σε περίπτωση που... ναυαγήσουν και οι δυο περιπτώσεις, τότε, ο πρόεδρος της ομάδας θα στραφεί σε άλλες λύσεις εκτός νησιού προκειμένου να κλείσει άμεσα το θέμα και ο νέος προπονητής να αξιολογήσει το έμψυχο δυναμικό ώστε να ξεκινήσει μετά ο προγραμματισμός.

Στόχος του Νηρέα σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο αποτελεί η ομάδα να έχει καλύτερη δυνατή συγκομιδή και να στρέψει τα παιδιά προς τον αθλητισμό ώστε σιγά-σιγά στα επόμενα χρόνια, η ομάδα να επανδρώνεται με... δικούς της ποδοσφαιριστές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη θέση αυτή τη περσινή χρονιά την κατείχε ο Μιχάλης Παπαδάκης του οποίου η παρουσία κρίνεται επιτυχημένη βάση του έργου του. 

Ο συγκεκριμένος προπονητής κατόρθωσε να περάσει τη φιλοσοφία του ώστε ο Νηρέας να έχει ανταγωνιστικό πρόσωπο και αυτό που απομένει είναι να ξεκαθαρίσει εάν θα παραμείνει στο σύλλογο τη νέα χρονιά. 

c687c7effdf7379f4af5dbbb6cd99c24_XL.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares