Κυριακή, 19 Μαΐου 2024 19:15

Η ανακοίνωση του Μαρπησσαϊκού για το Final-4

Οι αθλήτριες του Μαρπησσαϊκού στέφθηκαν πρωταθλήτριες Κυκλάδων στο Final 4 που διεξήχθη στην Πάρο την Κυριακή 12 Μαΐου.

Αναλυτικά:

Στο 6ο και τελευταίο F4 για την φετινή αγωνιστική σεζόν συμμετείχε το σωματείο μας το Σαββατοκύριακο 11-12/5. Με μεγάλη μας τιμή φιλοξενήσαμε και φέτος τη διοργάνωση στο νησί μας ελπίζοντας να είχαν όλοι μια ευχάριστη εμπειρία.

Οι ομάδες που συμμετείχαν ήταν ο ΑΟ ΑΝΔΡΟΥ και ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΝΑΞΟΥ από το βόρειο όμιλο, ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ και ΑΟ ΠΑΡΟΥ από τον νότιο όμιλο.
Στους ημιτελικούς διασταυρώθηκαν ΑΟ ΑΝΔΡΟΥ-ΑΟ ΠΑΡΟΥ και ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ-ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ. Από δύο πολύ δυνατά γεμάτα ένταση παιχνίδια προέκυψαν τα ζευγάρια του μικρού και του μεγάλου τελικού. Οι ομάδες του ΑΟ ΑΝΔΡΟΥ και ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ παρά την πολύ καλή παρουσία τους δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν την θέση τους ανάμεσα στις δυο φιναλίστ,με τον μεγάλο τελικό φέτος να γινέται «Παριανή υπόθεση».

ι γυναίκες μας κατάφεραν να κρατήσουν το αήττητο τους μέχρι τέλους και μέσα από έναν δύσκολο τελικό να αναδειχθούν για δεύτερη φορά back to back? Πρωταθλήτριες Κυκλάδων.
Θερμά συγχαρητήρια στα χρυσά μας? κορίτσια και στους προπονητές τους.!!
Πολλά συγχαρητήρια στον ΑΟ Πάρου για την δεύτερη θέση, στον ΑΟ Άνδρου για την τρίτη θέση αλλά και στον ΑΠΑΣ τα φανάρια για την επάξια συμμετοχή του στην διοργάνωση.
Εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί είχαμε ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο όμορφο μπάσκετ, δυναμικές ομάδες που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό χαρίζοντας στην κερκίδα χορταστικό θέαμα, ένταση και πάθος για το άθλημα.
Νά ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους εμπλεκόμενους προπονητές όλων των ομάδων που απέδειξαν με την συμπεριφορά τους ότι προταρχικος σκοπός όλων είναι το
"ευ αγωνίζεσθαι".
Για τον υπέροχο κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο καί τίς 2 ημέρες δεν υπάρχουν λόγια. Με το πάθος και το παλμό τους έδωσαν φτερά
στις αθλήτριες με το χειροκρότημα τους να αποδώσουν τα μέγιστα!!!
Χωρίς διαιτητές και κριτές αγώνες δεν γίνονται. Ευχαριστούμε τους κυρίους Καλαβρός Εμμανουήλ, Σαμοθράκης Άγγελος και Παπαδημητροπουλος Κωνσταντίνος (ο οποίος έλαβε και τιμητική πλακέτα από την ΕΣΚ Κυκλάδων για την προσφορά του στον κλάδο
της διαιτησίας).
Οι κριτές μας Αρτεμια Κανιρη, Δημήτρης Καλιμπε και η εξ Αθηνών Αγγελική Απιγιατοπουλου.
Για τους ανθρώπους της ομάδας διάσωσης παράρτημα Κυκλάδων Νάουσας Πάρου δεν υπάρχουν λόγια καθόλη την χρονιά, προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους και με τις γνώσεις τους ενισχύουν το αίσθημα της ασφάλειας σε αθλητές και γονείς. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ !!!!!!!!!!!
Συνδιοργανωτής μαζί με τον ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ η ΕΣΚ Κυκλάδων και δεν θα μπορούσε να λείπει ο πρόεδρος κύριος Ονασογλου Γεώργιος που με την παρουσία του τίμησε ακόμη ένα final 4.
Όσο για τα ΜΜΕ το sportcyklades έδωσε εικόνα και ήχο παντού διαδίδοντας το γυναικείο μπάσκετ και η ομάδα του sport stats με τη στατιστική υπηρεσία της έδωσε άλλη αίγλη σ' αυτή την τελική φάση του πρωταθλήματος Γυναικών Κυκλάδων.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα κορίτσια μας στους αγώνες μπαράζ που θα γίνουν στην Αθήνα 19 - 23 Ιουνίου για την άνοδο στην Α2 κατηγορία.
Ευχαριστούμε λοιπόν όλους όσους συμβάλουν με κάθε τρόπο ούτως ώστε ο ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ να ευημερεί και να είναι στήριγμα στα όνειρα των αθλητών/τριών του. !!!!!!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares