Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2013 08:48

Τιμητική διάκριση για τον κ. Παλιόπορτα

Του Δημήτρη Ζολώτα

Αποδέκτης ακόμη μίας τιμητικής διάκρισης έγινε ο πρόεδρος του Α.Ο. Φοίνικας Σύρου Δημήτρης Παλιόπορτας, που τους τελευταίους μήνες δέχεται τη μία βράβευση μετά την άλλη για την πλούσια προσφορά του στο συριανό βόλεϊ, τον συριανό αθλητισμό, αλλά και την τοπική κοινωνία γενικότερα.

Ο πρόεδρος της συριανής ομάδας βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στην πλατεία Μιαούλη προκειμένου να παρακολουθήσει τους τελικούς ανδρών και γυναικών του 2ου Masters του Πανελλήνιου Σιρκουί Beach Volley 2013 που φιλοξενήθηκε το τελευταίο τριήμερο στη Σύρο. Στην ανάπαυλα ανάμεσα στους δύο τελικούς, του απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από την Τοπική Επιτροπή Πετοσφαίρισης Κυκλάδων για τη συνολική προσφορά του στο άθλημα, τα όσα έχει πετύχει ο Φοίνικας το διάστημα που βρίσκεται στο τιμόνι του, αλλά και το πλούσιο φιλανθρωπικό του έργο στην τοπική κοινωνία. Την απονομή έκανε ο ταμίας της Τοπικής Επιτροπής κ. Γεραγάλας.

Στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε, αρχικά ευχαρίστησε την Τοπική Επιτροπή για την τιμητική αυτή διάκριση, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το επίπεδο της διοργάνωσης που φιλοξενήθηκε στη Σύρο και εξέφρασε την ευχή να καθιερωθεί και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο. Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο φίλαθλο κόσμο του νησιού, τονίζοντας ότι έχει αποδείξει την αγάπη του για το άθλημα μέσω του Φοίνικα, ενώ το ίδιο έγινε και σ’ αυτό το τουρνουά το οποίο σε καθημερινή βάση παρακολούθησαν χιλιάδες θεατές.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares