Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013 21:25

Όλα έτοιμα στον "τελικό" με τον Άρη

aris-foinikas 2011

Σε εντατικούς ρυθμούς και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα του Σαββάτου (ώρα έναρξης 17:00) με τον Άρη.

Ο Χρήστος Πάτρας έχει ανεβάσει ρυθμούς στις προπονήσεις το τελευταίο διήμερο, προκειμένου οι παίκτες να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στον αγώνα της 14ης αγωνιστικής, έναν αγώνα πολύ σημαντικό για την ομάδα μας. Το ευχάριστο για τον Θεσσαλονικιό τεχνικό είναι ότι ο Ντορνέλας έχει ξεπεράσει το μυϊκό πρόβλημα που του προέκυψε στο ματς με τον Παναθηναϊκό, προπονείται κανονικά και όλα δείχνουν ότι θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς προπονείται ο Νικηφορίδης, καθώς ο Έλληνας ακραίος προέρχεται από το σοβαρό διάστρεμμα που υπέστη πριν από δέκα μέρες στον αγώνα με την Κηφισιά. Ο αθλητής νιώθει καλά και δεν έχει ενοχλήσεις, ωστόσο το τεχνικό επιτελείο θέλει να είναι απόλυτα βέβαιο ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και δεν πρόκειται να ρισκάρουν μια πιθανή υποτροπή. Η συμμετοχή του Νικηφορίδη απέναντι στην πρώην ομάδα του θα κριθεί την τελευταία στιγμή, αν και το πιθανότερο είναι να βρίσκεται στον πάγκο και να χρησιμοποιηθεί μόνο αν παρουσιαστεί ανάγκη.

Το ματς της χρονιάς μέχρι το… επόμενο

Η αναμέτρηση με τον Άρη έχει χαρακτήρα τελικού για τον Φοίνικα, ενώ πολλοί κάνουν λόγο και για το ματς της χρονιάς μέχρι στιγμής. Το “πειρατικό” μπήκε με το δέξι στον 2ο γύρο, έχοντας πάρει το μέγιστο (6 βαθμούς) στα παιχνίδια με Κηφισιά και Παναθηναϊκό, ωστόσο το μεθαυριανό ματς είναι ένα απ’ αυτά που θα καθορίσουν αν θα επιτευχθεί ο βασικός στόχος της εισόδου στην τετράδα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι ανταγωνιστής του Φοίνικα στον συγκεκριμένο στόχο, οπότε ενδεχόμενη νίκη αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία. Σε περίπτωση επικράτησης, η ομάδα μας θα ξεπεράσει στη βαθμολογία τους κίτρινους και θα μπει πολύ δυναμικά στη διεκδίκηση μιας θέσης στην τετράδα. Αντίθετα, αν ηττηθεί τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα, καθώς ο Άρης θα ξεφύγει βαθμολογικά και θα πάρει το πάνω χέρι στην περίπτωση ισοβαθμίας αφού θα έχει δύο νίκες. Βέβαια, τίποτα δεν τελειώνει το Σάββατο, καθώς απομένουν άλλες οκτώ αγωνιστικές και σ’ ένα τέτοιο αριθμό αγώνων μπορούν να αλλάξουν πολλά. Απλά, ενδεχόμενη ήττα μεθαύριο θα αφήσει και πάλι την ομάδα πίσω βαθμολογικά να “κυνηγάει”, ενώ θα προσθέσει και επιπλέον άγχος ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Για όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν, η στήριξη των φιλάθλων είναι απαραίτητη. Ο κόσμος της Σύρου πρέπει να γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο “Δ. Βικέλας”, όπως άλλωστε κάνει στα περισσότερα παιχνίδια, και με τον δικό του μοναδικό τρόπο να την “σπρώξει” προς την υπερπολύτιμη νίκη που θα την βάλει σε τροχιά τετράδας.

Του Δημήτρη Ζολώτα

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares