Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022 23:31

Volleyleague Γυναικών: Φινάλε στο 2022 για τον ΑΟ Θήρας κόντρα στον ΠΑΟΚ

Το τελευταίο του παιχνίδι για το 2022 δίνει την Κυριακή 18/12 στη Θεσσαλονίκη ο Α.Ο. Θήρας, ο οποίος στις 16.00 φιλοξενείται στο «PAOK Sports Arena» από τον πρωτοπόρο και αήττητο ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Volleyleague γυναικών.

Το έργο της ομάδας μας, που βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου στη «Νύμφη του Βορρά», ασφαλώς είναι δύσκολο, ωστόσο η πίστη και η αισιοδοξία για συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις, δεν λείπει από τις τάξεις του Α.Ο. Θήρας:

«Αναμένουμε ένα ματς με τον αήττητο μέχρι σήμερα ΠΑΟΚ, κάτι που είναι δικαιολογημένο, αφού ο αντίπαλός μας έχει δείξει μέχρι στιγμής τα περισσότερα από όλες τις ομάδες στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης παίζει πολύ πειθαρχημένα, με συμμετοχή όλων των αθλητριών στο παιχνίδι, που παράλληλα μπορούν και αλλάζουν συχνά τον ρυθμό του παιχνιδιού. Η ομάδα μας είναι έτοιμη, έχουμε προπονηθεί καλά όλη την εβδομάδα και είμαι σίγουρος ότι κι εμείς έχουμε κάτι να δείξουμε στη Θεσσαλονίκη» τόνισε Σέρβος τεχνικός μας, Βλάντιμιρ Βάσοβιτς ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στο «Παλατάκι».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares