Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2012 22:03

Χορηγία σε νέο αθλητικό υλικό για το παιδικό τμήμα βόλει του Παμμηλιακού.

kastriths xorhgia formes volley 3

Με σύνθημα «Ψωνίζω από το Νησί μου στηρίζω το Νησί μου!» το κατάστημα του μεγάλου χορηγού του Παμμηλιακού κ. Γιάννη Καστρίτη AROMA παρουσίασε τις νέες αθλητικές στολές του παιδικού τμήματος βόλεϊ του Παμμηλιακού.

Ο κ. Καστρίτης με σχετικές του δηλώσεις ευχαριστεί προσωπικά τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Μιχάλη Βαμβακάρη, την προπονήτρια κυρία Ina Rocenova και τους μικρούς αθλητές του βόλεϊ που έκαναν την τιμή να έρθουν στο μαγαζί του και παρέλαβαν τις φόρμες που η εταιρεία του ευγενικά χορήγησε στο τμήμα αυτό του Παμμηλιακού ΑΣ του οποίου ο κ. Καστρίτης είναι ειδικός γραμματέας.

William Hill Sports

«Αρχή μου είναι το Αθλητισμός = Πολιτισμός και θα προσπαθήσω έμπρακτα από τις επιχειρηματικές και προσωπικές μου δραστηριότητες να συνεχίσω να το αποδεικνύω. Θυμίζω ότι οι εταιρείες που ηγούμαι (BrauKat Travel & Aroma ) έχουν μέχρι σήμερα αναλάβει την καθαριότητα 3 παραλιών του νησιού, έχουν ευγενικά χορηγήσει αυτοκίνητο στην δράση βοήθεια στο σπίτι, έχουν αναλάβει σαν μεγάλοι χορηγοί την ποδοσφαιρική ομάδα του Παμμηλιακού ΑΣ με σημαντική παρουσία στο πρωτάθλημα στην Α’ κατηγορία Κυκλάδων και έχουν ευγενικά χορηγήσει αθλητικό ρουχισμό στο τμήμα Volley Ball του ιδίου συλλόγου και μαζί με τους συνεργάτες μου συνεχίζουμε !!!

Σε αυτό το σημείο θα θελα να θυμίσω στους συντοπίτες μας να υποστηρίζουν και αυτοί με τον τρόπο τους την ντόπια επιχειρηματικότητα αφού αυτή με τον τρόπο της (χορηγίες κλπ) επιστρέφει αυτή την στήριξη στον τόπο, αφού πάρα πολλές ντόπιες επιχειρήσεις ντύνουν τα αθλητικά σωματεία του τόπου, βοηθούν τους συλλόγους του νησιού μας (σε χορούς και λοιπές εκδηλώσεις) ενώ αντίθετα "ξένες" επιχειρήσεις απολαμβάνουν μόνον το κέρδος χωρίς να επιστρέφουν όπως ηθικά θα όφειλαν μέρος αυτού στην κοινωνία του νησιού μας.» τονίζει ο κ. Καστρίτης.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares