Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2011 22:44

Πανναξιακός ΑΟΝ: Κάρλοβιτς ο νέος Αντιπρόεδρος…

KARLOVITS_SIMOS

Το μεράκι του Σίμου Κάρλοβιτς για τον αθλητισμό αποδεικνύεται έμπρακτα  με την εμπλοκή του στο Δ.Σ του Πανναξιακού ΑΟΝ.

Ο Κύριος Κάρλοβιτς που κατά το παρελθόν έχει διατελέσει ενεργός παράγοντας στα αθλητικά δρώμενα του Νησιού της Νάξου, σπεύδει να καλύψει το κενό του παραιτηθέντος Γ. Βαλληνδρά και αναλαμβάνει άμεσα ενεργό ρόλο στο Δ.Σ της Ναξιώτικης ομάδας από την θέση του Αντιπροέδρου.

Ο Κύριος Κάρλοβιτς έκανε δηλώσεις για τα  νέα του καθήκοντα στο γνωστό blog της Νάξου «naxosfan».

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα υπηρετήσω το σωματείο απ αυτή την θέση.
Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και υπόσχομαι ότι θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να φτάσει η ομάδα μας όσο πιο ψηλά γίνεται.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση. Πιστεύω ότι η άνοδος της στην Α2 είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον Ναξιώτικο
αθλητισμό και δεν πρέπει να την αφήσουμε να πάει χαμένη. Σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσουμε αυτή την προσπάθεια στη μέση, θα είναι σαν να χύνουμε μόνοι μας την καρδάρα με το γάλα. .

Όλοι βλέπουμε ότι η διοίκηση έχει κάνει μέχρι τώρα μια τεράστια προσπάθεια και έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων. Αποτελείται από αξιόλογα άτομα που αγαπούν το βόλει και λειτουργούν σαν μια οικογένεια. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που με έκανε να δεχτώ αυτή την θέση.

Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, έχει ενισχυθεί με τα καλύτερα ονόματα που θα μπορούσε να έχει ομάδα Α2 και τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να κλείσει το ρόστερ με άλλες δυο προσθήκες. Είμαστε σε επαφή με μια διεθνή παίκτρια η οποία έχει αποδεχθεί την οικονομική μας προσφορά αλλά, όπως μας είπε, εξετάζει και άλλες προτάσεις από ομάδες της Α1. Πρόκειται για πολύ μεγάλο όνομα που αν τελικά έρθει στη Νάξο θα αποτελέσει το μεγαλύτερο μεταγραφικό γεγονός του φετινού καλοκαιριού Περιμένουμε σήμερα το απόγευμα να έχουμε μια οριστική απάντηση και ελπίζουμε ότι θα είναι θετική. "

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares