×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2016 20:29

Κόντρα στους φορμαρισμένους Μακεδόνες ο ΑΟ Θήρας

Από τη δύσκολη έδρα του ΔΑΚ Κυμίνων, απέναντι στους Μακεδόνες Αξιού καλείται να περάσει αύριο αλώβητος ο ΑΟ Θήρας, με τις γηπεδούχες να στοχεύουν στη διατήρηση της καλής αγωνιστικής τους παρουσίας και τον ΑΟΘ να θέλει το «πέρασμα» χωρίς απώλειες.

 

Αύριο λοιπόν στις 19:00 ΑΣ Μακεδόνες - ΑΟ Θήρας στο ΔΑΚ Κυμίνων

Με την παρουσία της Ιωάννας Πολυνοπούλου αμφίβολη, ο τεχνικός των Μακεδόνων, Μανωλης Σκουλικάρης δήλωσε: «Παίζουμε με μια ομάδα η οποία έχει εντελώς διαφορετικούς στόχους. Πιστεύω ότι η Θήρα θα έρθει με πολύ μεγαλύτερη συγκέντρωση μετά την απώλεια που είχε την περασμένη εβδομάδα, αλλά εγώ θέλω να δω την ομάδα μου να είναι ανταγωνιστική μέσα στο γήπεδο και να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί».

Με τη σειρά του ο κόουτς του ΑΟΘ, Αποστόλης Οικονόμου σημείωσε: «Παίζουμε απεναντι σε μια πολυ καλη και νεανική ομάδα η οποία εχει ανεβασμένη ψυχολογία μετα τα επιτυχή αποτελέσματα της και ξέρουμε οτι μεσα στην έδρα της κυνηγάει ολα τα παιχνίδια και με την βοηθεια της κερκίδας μεγιστοποιεί την αποδοση της , ως ομάδα .Για εμας ειναι ενα δυσκολο παιχνιδι ,το αντιμετωπίσουμε ως ντέρμπι και πρεπει να πιάσουμε καλη αποδοση ,για να καταφέρουμε να πάρουμε ενα επιτυχημένο αποτέλεσμα».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares