Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2013 15:02

Με φόρα η Εθνική Ελλάδος κόντρα στους διοργανωτές Σλοβένους

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.gr.

Σάββατο σήμερα και εκτός από την καθιερωμένη πλούσια δράση στο ποδόσφαιρο έχουμε και Eurobasket 2013 με τρία παιχνίδια, εκ των οποίων το ένα της Εθνικής ομάδας κόντρα στη διοργανώτρια Σλοβενία. Στα άλλα δύο παιχνίδια για τον ΣΤ’ όμιλο, που μετά τη νίκη της Ελλάδος επί της Ισπανίας και την ήττα της Ιταλίας από τους Σλοβένους έχει… μπλέξει, η Κροατία αντιμετωπίζει την Ιταλία και στις 18:45 η Ισπανία ψάχνει ξέσπασμα κόντρα στους Φινλανδούς. Στα του ποδοσφαίρου μετά από μία εβδομάδα γεμάτη προκριματικά του παγκοσμίου Κυπέλλου επιστρέφουμε σε ρυθμούς πρωταθλημάτων. Η Superleague συνεχίζεται με την 4η αγωνιστική από την οποία ξεχωρίζουν τα παιχνίδια των ευρωπαίων Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ. Οι ερυθρόλευκοι που την Τρίτη υποδέχονται την Παρί Σεντ Ζερμέν παίζουν στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στην Ξάνθη, ενώ ο ΠΑΟΚ που την Πέμπτη θα φιλοξενήσει την Σαχτιόρ Καραγκάντι ταξιδεύει στη Βέροια. Η αυλαία ανοίγει με στις 16:00 με την αναμέτρηση Παναιτωλικός – Εργοτέλης. Πολλές και αμφίρροπες αναμετρήσεις έχουμε όμως σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα, με την Bundesliga, την Premier League, την Primera Division και τη Ligue 1 να ξεχωρίζουν.

Περνάμε στα σημερινά μας προγνωστικά και αρχίζουμε από το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι το Χ2 της Γκιμαράες κόντρα στη Ρίο Άβε σε απόδοση 1.85 για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας. Η Γκιμαράες έχει φύγει με το διπλό στις 3 τελευταίες (αλλά και στις 4/5 τελευταίες) επισκέψεις της στην έδρα της Ρίο Άβε για το πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι θα επιδιώξουν σήμερα τη 2η φετινή νίκη τους, προκειμένου να ξεκινήσουν μεσοβδόμαδα με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία τις φετινές υποχρεώσεις της στο Γιουρόπα Λιγκ (πέρασε απευθείας στη φάση των ομίλων, ως Κυπελλούχος Πορτογαλίας της περσινής σεζόν). Πανηγύρισαν στην πρεμιέρα το εντός έδρας «τρίποντο» επί της Ολανένσε, όμως ακολούθησαν μία εκτός έδρας ισοπαλία (με Νασιονάλ Μαδέιρα) και η ταπεινωτική εντός έδρας ήττα από τη Σετούμπαλ, πριν τη διακοπή. Από τη Superleague σήμερα έχουμε πρόταση και για τα τρία παιχνίδια. Αρχικά στο Αγρίνιο θα κρατήσουμε το 2 ή 3 γκολ από την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Εργοτέλη σε απόδοση 2.02, ενώ θα στηρίξουμε τον ΠΑΟΚ στο «Διπλό» κόντρα στη Βέροια (πληρώνει 1.70) και θα πάμε με το under 2.5 γκολ στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ξάνθη (2.20 απόδοση). Στο Φάληρο αναμένουμε συντήρηση δυνάμεων από τον πρωταθλητή (σ.σ: όπως έκανε άλλωστε και χθες η Παρί) ενόψει της πρεμιέρας του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν με «σβηστές μηχανές» να πάρουν το «τρίποντο» κόντρα σε μία ακίνδυνη επιθετικά Ξάνθη και κρατάμε το under 2.5 περιμένοντας τελικό σκορ είτε 1-0 είτε 2-0. Στη Βέροια ο ΠΑΟΚ που θέλει να ξεχάσει την πρώτη έξοδό του στο πρωτάθλημα (σ.σ: βαριά ηττα από τον Παναιτωλικό) θα έχει στο πλευρό του 3.000 οπαδούς, που θα μετατρέψουν σε… Τούμπα το γήπεδο. Έτσι με αλλαγές στο βασικό σχήμα, με αέρα από τις εκπληκτικές εμφανίσεις κόντρα στη Σάλκε και με 4-4-2 και Νίνη στην ενδεκάδα ο «δικέφαλος» είναι ικανός να περάσει με «Διπλό» και να πάει «φουριόζος» στον αγώνα της Πέμπτης για το Europa League.

Μεταφερόμαστε στη Γερμανία από όπου κρατάμε για την Bundesliga το «Διπλό» Draw No Bet της Φράιμπουργκ κόντρα στην Άουγκσμπουργκ σε απόδοση 2.88. Η Άουγκσμπουργκ δεν έχει κερδίσει ποτέ σε επίπεδο Bundesliga τη Φράιμπουργκ. Οι νίκες στην προϊστορία (2-3-1) είναι από τη δεύτερη κατηγορία, ενώ επίσης η γηπεδούχος ομάδα ποτέ δεν έχει κερδίσει τρία παιχνίδια στη σειρά στη Bundesliga (σ.σ: Προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες με Στουτγάρδη (εντός) και Νυρεμβέργη (εκτός). Από την Primera Division κρατάμε το 2 ή 3 γκολ στην αναμέτρηση Λεβάντε – Σοσιεδάδ σε απόδοση 1.97. Στο G/G οι 8/9 τελευταίες μεταξύ τους συναντήσεις και στις δύο έδρες. Από την Ιταλία εκτός από το «Διπλό» της Μίλαν μέσα στο Τορίνο επί της ομώνυμης ομάδας σε απόδοση 1.87, έχουμε ξεχωρίσει για τη Serie B το Χ2 της Λατίνα με αντίπαλο την Τσιταντέλα σε απόδοση 1.83. Δεν έχει μπει καλά στο νέο πρωτάθλημα η Τσιταντέλα και η αλήθεια δεν περιμέναμε και κάτι διαφορετικό από αυτή. «Επιθετικά δεν πήγαμε καλά, στη μεσαία γραμμή υπήρχε σύγχυση, στην άμυνα δεν υπήρχε ασφάλεια. Δε λειτούργησε τίποτα καλά», σχολίασε ο Κλαούντιο Φοσκαρίνι μετά την ήττα από τη Μόντενα. Πολλές οι αλλαγές που έγιναν στην ομάδα το περασμένο καλοκαίρι, ενώ και τα περιορισμένα οικονομικά δεν επέτρεψαν πολλά ανοίγματα. Με το καλημέρα φάνηκε ότι υπάρχει πρόβλημα στην επίθεση και οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν να πιστεύουν ότι ο φορ Ντοναρούμα, που πέρυσι αγωνίστηκε με επιτυχία στην Κόμο θα προσφέρει τις απαραίτητες λύσεις στο επιθετικό κομμάτι και θα πετύχει τα γκολ που θα φέρουν και τους πρώτους βαθμούς. Η Λατίνα από την άλλη πλευρά με νέο προπονητή ευελπιστεί σε ένα καλό αποτέλεσμα και μπορεί να το πάρει σήμερα. Στη Σκωτία πάμε με τον «Άσσο» της Σεντ Τζόνστον κόντρα στη Χιμπέρνιαν σε απόδοση 1.85, ενώ από την Κόνφερενς κρατάμε το over 2.5 γκολ στην αναμέτρηση Σάουθπορτ – Γουέλινγκ σε απόδοση 1.80. Τέλος ακόμα ένα δυνατό σημείο έρχεται από τη Β’ Βραζιλίας. Είναι το Χ2 της Α Μπε Σε Νατάλ με αντίπαλο τη Σεάρα σε απόδοση 2.10.

Περνάμε στο Eurobasket και αρχίζουμε με το πολύ σημαντικό παιχνίδι της Εθνικής κόντρα στους δυνατούς Σλοβένους, που παίζουν στην έδρα τους, με ένα θερμό κοινό να τους υποστηρίζει. Από αυτό το παιχνίδι επιλέξαμε να ποντάρουμε σε πόντους και πάμε με το under 8.5 πόντους του Νίκου Ζήση σε απόδοση 1.87. Στο Κροατία – Ιταλία στηρίζουμε τους Ιταλούς με χάντικαπ +2.5 σε απόδοση 1.85, ενώ στην αναμέτρηση Ισπανία – Φινλανδία πιστεύουμε πως οι Σκανδιναβοί δε θα πετύχουν πάνω από 62.5 πόντους (πληρώνει 1.90). Η Ελλάδα κατάφερε και έκανε τη μεγάλη νίκη που χρειαζόταν και για βαθμολογικούς και για ψυχολογικούς λόγους. Νίκησε με ανατροπή στο τέταρτο δεκάλεπτο την Ισπανία 79-75 και εξαφάνισε τα μαύρα σύννεφα που είχαν μαζευτεί πάνω από την εθνική μας. Επιπλέον έδωσε και απάντηση σε όλη την κακοπροαίρετη κριτική που έλαβε χώρα μετά τις ήττες από Ιταλία και Φινλανδία.

Η ελληνική ομάδα έδειξε χαρακτήρα μετά την πρώτη περίοδο που φάνηκε ότι ξεφεύγει το σκορ (14-26 στο 10’). Έσφιξε στην άμυνα, ξύπνησε ο Σπανούλης (20 πόντοι) και πήρε βοήθειες από Καιμακόγλου και Μπουρούση (11 και 10 πόντους αντίστοιχα). Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στον Μάικ Μπράμος που εκτός από καταπληκτική άμυνα που έπαιξε σκόραρε ένα κρίσιμο τρίποντο στα 59” πριν το τέλος στέλνοντας την διαφορά στους 7 και ουσιαστικά καθάρισε τη νίκη. Η Ελλάδα συνεχίζει τον όμιλο με ρεκόρ 1-2. Στο παιχνίδι με την Ιταλία η Σλοβενία, με την ώθηση από το γεμάτο γήπεδο, νίκησε την Ιταλία 84-77. Σε όλο το ματς ήταν εμφανής η ψυχολογία των παιχτών του Μάλκοβιτς λόγω των Σλοβένων οπαδών και όποτε χρειάστηκε έβρισκαν λύσεις παίζοντας με πολύ πάθος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα 15 επιθετικά ριμπάουντ που πήραν οι Σλοβένοι. Σημαντική η διαφορά των 7 πόντων σε περιπτώσεις ισοβαθμιών. Κορυφαίοι στο παιχνίδι οι αδερφοί Ντράγκιτς με 23 (Γκόραν) και 15 (Ζόραν) αντίστοιχα. Συνεχίζει να είναι πρόβλημα η παρουσία του Μάλκοβιτς στον πάγκο αφού στα κρίσιμα η ομάδα παίζει στον αυτόματο πιλότο με την βοήθεια της εξέδρας. Συνεχίζει στον όμιλο ΣΤ' με ρεκόρ 2-1. Το παιχνίδι είναι πιο κρίσιμο για την Ελλάδα αφού κινδυνεύει ακόμα να αποκλειστεί παρά τη νίκη επί της Ισπανίας. Οι Σλοβένοι έχουν το θεωρητικά εύκολο παιχνίδι με την Φινλανδία την τελευταία αγωνιστική και έχουν περιθώρια απωλειών. Για αυτό και το χάντικαπ δίνεται υπέρ της Σλοβενίας στους 2 πόντους. Πολύ δύσκολο το ποντάρισμα και προτιμότερο να το αφήσουμε για live. Επιλογή μας θα αποτελέσει ένα στοίχημα από τα ειδικά παιχτών. Το under 8.5 πόντοι του Νίκου Ζήση. Ο Ζήσης έχει 9,3 πόντους ανά παιχνίδι αλλά αυτό συμβαίνει επειδή όταν η Ελλάδα έχανε από Ιταλία και Φινλανδία έμεινε στο παιχνίδι μέχρι τέλος και πήρε προσπάθειες για να το γυρίσει σκοράροντας 16 και 19 αντίστοιχα. Σήμερα αναμένουμε να έχει προβλήματα με τους πολύ γρήγορους guard των Σλοβένων. Προσθέτουμε και την πλήρη παρουσία του Σπανούλη που δείχνει να ξεπέρασε εντελώς τον τραυματισμό του και λογικά θα περάσουν από τα χέρια του πολλές επιθέσεις των Ελλήνων.

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι ανάμεσα στην Κροατία και την Ιταλία. Οι Κροάτες βρίσκονται σε τρομερό μομέντουμ αφού μετά εκείνο το παιχνίδι με την Γεωργία που πήραν στο τελευταίο δευτερόλεπτο, έχουν κάνει 5-0 σερί και έχουν την ψυχολογία στα ύψη. Δίνονται οριακό φαβορί αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το σύνολο του Πιανιτζιάνι που έχει δείξει στο γήπεδο όλες τις δυνατότητές του. Αναμένουμε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι και θα εμπιστευθούμε τους Ιταλούς με το χάντικαπ 2,5 πόντων υπέρ τους. Τέλος, ξεκάθαρο φαβορί η Ισπανία γεγονός που φαίνεται και στο πλεονέκτημα 19,5 πόντων που δίνεται στην Φινλανδία. Παραδοσιακά οι Ισπανοί μετά από απρόσμενες ήττες ξεσπούν και διαλύουν τον επόμενο αντίπαλό τους. Θα παίξουν την άμυνα που έπαιξαν στην πρώτη φάση και δεν αφήσουν τους Φινλανδούς να πάρουν ανάσα. Επιλογή μας το under 62.5 πόντων της Φινλανδίας. Φυσικά με αυτά τα δεδομένα πιθανότητες επαλήθευσης έχει και το -19,5 της Ισπανίας.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr  και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας για το Στοίχημα σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula1. Τέλος, συμβουλευτείτε όλες τις Βαθμολογίες των Πρωταθλημάτων και ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο Eurobasket 2013.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares