Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013 14:05

Στοιχηματίζουμε στα γκολ σε Europa League και Play off

Η μεγάλη στιγμή της στέψης στη δεύτερο τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση έφτασε. Σήμερα Τσέλσι και Μπενφίκα διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φόντο την κατάκτηση του Europa League.

Συνολικά στις διοργανώσεις της UEFA, η Μπενφίκα έχει βρεθεί σε 8 τελικούς, έχοντας κερδίσει μόλις τους 2, στα δύο συνεχόμενα Κύπελλα Πρωταθλητριών που κατέκτησε, το 1961 απέναντι στην Μπαρτσελόνα και το 1962 απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Στον τελικό του Κυπέλλου UEFA, έχει βρεθεί μία φορά στο παρελθόν, το 1983, όταν και ηττήθηκε από την Άντερλεχτ. Ευχάριστες πάντως οι αναμνήσεις της από το γήπεδο που θα διεξαχθεί ο τελικός, μιας και εδώ ήταν που είχε δώσει και αυτόν του 1962, απέναντι στη Ρεάλ όπως προείπαμε. Η Τσέλσι από την πλευρά της, έχει βρεθεί 4 φορές σε τελικό ευρωπαϊκών διοργανώσεων, μετρώντας όμως 3 κατακτήσεις, με την πιο πρόσφατη να είναι σαφώς πέρυσι στο Μόναχο, όταν και επικράτησε της Μπάγερν στα πέναλτι. Ο μοναδικός χαμένος τελικός, είναι αυτός του 2008 στη Μόσχα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όταν και έχει λυγίσει στα πέναλτι. Το Κύπελλο Κυπελλούχων το κατέκτησε και τις 2 φορές που βρέθηκε στον τελικό, τόσο απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης το 1971, όσο και απέναντι στη Στουτγάρδη το 1998. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πέρυσι στα προημιτελικά του Champions League, με την Τσέλσι να παίρνει την πρόκριση με δύο νίκες, 2-1 στο Λονδίνο και 1-0 στη Λισσαβόνα. Η μεγάλη απουσία για τον τελικό για τους Πορτογάλους, είναι αυτή του τιμωρημένου δεξιού μπακ Μάξι Περέιρα. Κατά πάσα πιθανότητα, τη θέση του στο δεξί άκρο θα πάρει Αντρέ Αλμέιδα, που θα μετατεθεί από τα αριστερά. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ανοίγει μία θέση και για τον Μελγκαρέχο στο βασικό σχήμα (αριστερά). Το 4-2-3-1 δε βοήθησε πολύ την Μπενφίκα στο ντέρμπι με την Πόρτο, ο Ζεσούς όμως έχει αποδείξει ότι το εμπιστεύεται και μάλλον θα το προτιμήσει και για το αποψινό παιχνίδι. Στην Τσέλσι, σύμφωνα και με τα λεγόμενα του Μπενίτεθ, ο μεγάλος απών του τελικού για τους Λονδρέζους, θα είναι ο Αζάρ. Κατά πάσα πιθανότητα, το κενό του θα καλύψει ο Όσκαρ, που ιδιαίτερα στην Ευρώπη έχει πολύ καλή παρουσία φέτος. Πολύ δύσκολα να προλάβει και ο Τέρι και αν δεν τα καταφέρει, δίπλα στον Νταβίντ Λουίζ, θα ξεκινήσει ένας εκ των Κέιχιλ, Ιβάνοβιτς. Υπάρχει πάντως και το ενδεχόμενο να ξεκινήσει στα χαφ ο Λουίζ. Ως γνωστόν, δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει στην Ευρώπη ο Ντεμπά Μπα (βρίσκεται πάντως στην αποστολή) και στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Φερνάντο Τόρες. Σε σχέση με τον επαναληπτικό με τη Βασιλεία, εξέτισε και επιστρέφει ο Άσλι Κόουλ, για να πάρει θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

                                                                                                                                           

Εμείς έχουμε επιλέξει το Goal/Goal σε απόδοση 1.80, αλλά και την ισοπαλία με γκολ που προσφέρεται σε απόδοση 4.33 στην αδειοδοτημένη bet365. Προβλέπουμε δηλαδή ένα αμφίρροπο παιχνίδι με την πρόκριση να ξεκαθαρίζει στην παράταση ή στα πέναλτι, καθώς η καλές άμυνες και οι καλύτερες επιθέσεις δε θα βγάλουν νικητή στα 90’ λεπτά.

Συνεχίζουμε με την Κατηγορία «Μονά» και την πρεμιέρα των πλέι οφ της Superleague. Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και ο Ατρόμητος τον ΠΑΟΚ. Και εδώ βρίσκουμε ευκαιρίες στα «Γκολ». Στον αγώνα που θα διεξαχθεί στους «Ζωσυμάδες» πάμε με το over 2 γκολ σε απόδοση 2.06. Στο G/G και Over 2,5 οι 4/5 τελευταίες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων και στις δύο έδρες (3 στο πλαίσιο της Σούπερ Λιγκ, 1 για Κύπελλο, Over 3,5 σε 2 περιπτώσεις). Το συγκρότημα του Γιάννη Χριστόπουλου εμφανίζεται δυνατό στην έδρα του και με τη βοήθεια των οπαδών θα κυνηγήσει το γρήγορο τέρμα. Από την άλλη η ομάδα του Σάκη Τσιώλη, μετά τα γεγονότα στον αγώνα Κυπέλλου, θέλει να αποδέιξει πως βγήκε πιο δυνατή και πανέτοιμοι να κυνηγήσει το δεύτερο και μεγάλο στόχο της, την έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο Περιστέρι πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 2.25. Ιδιαίτερα υψηλή αν κρίνει κανείς την κρισιμότητα του αγώνα, μια και οι γηπεδούχοι ψάχνουν τη νίκη για να μπουν από εδώ και πέρα με ίσους όρους στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης στην ειδική βαθμολογία, ενώ ο ΠΑΟΚ με νέο προπονητή και χωρίς απουσίες κυνηγά το «τρίποντο» για να πάρει ισχυρό προβάδισμα και ψυχολογία για τη συνέχεια.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis,  παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore και δείτε σε Livestreaming τον αγώνα Ατρόμητος - ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ της Σούπερλιγκας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares