Σάββατο, 18 Μαΐου 2024 11:06

Στοίχημα: Με τα γκολ στο 1.95 στο “Alten Försterei”

Οι αγώνες για την τελευταία αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα για φέτος ξεχωρίζουν από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του Σαββάτου (18/05).

Όλα τα παιχνίδια της ημέρας θα τα βρείτε στη νοβιμπετ για ποντάρισμα με κορυφαίες αποδόσεις. Το δυνατό προγνωστικό της ημέρας έρχεται από την αναμέτρηση Ουνιόν Βερολίνου - Φράιμπουργκ, στην οποια αναμένεται να σημειωθούν αρκετά γκολ!

Την τέταρτη της ήττα στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές της Μπουντεσλίγκα γνώρισε η Ουνιόν Βερολίνου, εκτός έδρας με 3-2 από την Κολωνία. Μακριά από το γήπεδό της είχε χάσει με 2-0 από την Άουγκσμπουργκ και ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Γκλάντμπαχ, ενώ στην έδρα της ηττήθηκε με 5-1 από την Μπάγερν Μονάχου και με 4-3 από την Μπόχουμ. Δεν τα πάει καλά στο “Alten Försterei”, καθώς έχει τρεις ήττες και μια νίκη, με 2-1 επί της Βέρντερ Βρέμης, στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Στα τρία από αυτά, πάντως, έχει πετύχει γκολ. Καθόλου καλή η ανασταλτική λειτουργία της, καθώς στα δυο τελευταία εντός έδρας ματς δέχτηκε εννιά τέρματα.

Δεύτερη σερί ισοπαλία για τη Φράιμπουργκ, εντός έδρας με 1-1 με τη Χάιντενχαϊμ και υποχώρησε στην 8η θέση της βαθμολογίας. Είχε προηγηθεί το εκτός έδρας 0-0 απέναντι στην Κολωνία, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική είχε ηττηθεί στην έδρα της με 2-1 από τη Βόλφσμπουργκ. Καλή η παρουσία της μακριά από το γήπεδό της, καθώς έχει τρεις νίκες, με πιο πρόσφατη το 1-0 επί της Ντάρμσταντ, μια ισοπαλία και μια ήττα στους πέντε τελευταίους αγώνες της. Έχει σκοράρει στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας. Μόνο σε ένα από τα τέσσερα τελευταία δεν δέχτηκε γκολ.

Δεν έχουν περιθώρια για απώλειες οι δύο ομάδες, καθώς η Ουνιόν κυνηγάει την απευθείας παραμονή της στην κατηγορία και η Φράιμπουργκ την έξοδο στην Ευρώπη. Θα πρέπει να παίξουν επιθετικά, για να βρουν το γκολ και αναμένεται παιχνίδι με ρυθμό και φάσεις. Επιλογή μας είναι το Over 2.5 σε απόδοση 1.95.

Δείτε όλα τα προγνωστικα στοιχηματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares