Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2012 17:45

Προβλέψεις........

stoixhma12

ΚΑΛΛΟΝΗ – ΛΑΡΙΣΑ: Ομάδα του Χ η Καλλονή μέσα στην έδρα της, αφού στα 4 τελευταία εντός έδρας ματς έφερε ισάριθμες ισοπαλίες. Η Λάρισα δεν πάει άσχημα μακριά από το γήπεδό της, όπου μετρά 2 νίκες, (με Βέροια 0-3 και με Αναγ. Γιαννιτσών 0-3), 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Τέτοια ματς πρέπει να τα καθαρίζουν εύκολα οι Βυσσινί, αν θέλουν του χρόνου να βρίσκονται ξανά στα σαλόνια της Superleage.
Πρόβλεψη: 2

William Hill Sports ΤΟΥΡ – ΣΕΝΤΑΝ: Οι γηπεδούχοι αρχίζουν να βρίσκουν ρυθμό και δίχτυα κι αυτό φαίνεται από τις δύο μεγάλες νίκες, που σημείωσαν (5-1 τη Γκινγκάμπ και 4-1 την Αρλέ). Ομάδα που τρώει και βάζει η Σεντάν με σχετική ευκολία, αφού στους τελευταίους 10 αγώνες μακριά από το γήπεδό της, ανεξαρτήτου διοργάνωσης, σημείωσε 18 μπαλάκια και δέχτηκε 19.
Πρόβλεψη: G/G με συνοδεία Over 2.5

IΣΤΡ – ΜΟΝΑΚΟ: Αρχίζει και βρίσκει τη φόρμα της η Ίστρ, που στους τελευταίους 5 αγώνες μετρά 3 νίκες και 2 ισοπαλίες, με καλό απολογισμό τερμάτων 12 υπέρ και 4 κατά. Η Μονακό δεν μου εμπνέει καμία εμπιστοσύνη σαν ομάδα. Βρίσκεται στο πάτο του βαθμολογικού πίνακα, έχει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος (μαζί με τη Σατορού) και αποκορύφωμα το γεγονός ότι έχει να κερδίσει εκτός από τις 23 Ιουλίου.
Πρόβλεψη: 1 μαζί με Over 2.5.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΕΒΕΡΤΟΝ: Τα μαύρα τους τα χάλια έχουν και οι μεν και οι δε. Αν το ακουμπήσουμε ενδέχεται να καούμε!!!

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ – ΦΟΥΛΑΜ: Από 3 συνεχόμενες ήττες μέσα στην έδρα της έρχεται η Μπλάκμπερν (με Γουεστ Μπρόμ, Μπόλτον και Στόουκ). Στον αντίποδα με μεγάλη φόρα έρχεται η Φούλαμ, η οποία μετά τη νίκη της επί της Άρσεναλ (2-1), διέσυρε για το Αγγλικό Κύπελλο και τη Τσάρλτον (4-0). Η ανεβασμένη ψυχολογία των φιλοξενούμενων θα παίξει τον ρόλο της…
Πρόβλεψη: 2 κι από κοντά το Over 2.5

ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ – ΚΑΡΝΤΙΦ: Καλή παρουσιάζεται στην έδρα της η Ντονκάστερ (3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα), ωστόσο δεν με πείθει όταν για αντίπαλό της έχει μια ομάδα σαν τη Κάρντιφ. Μια Κάρντιφ, που έχει να χάσει στη Τσάμπιονσιπ μακριά από τους οπαδούς της από τις 30 Οκτωβρίου. Να σημειώσω, τέλος, ότι οι γηπεδούχοι έχουν τη 2η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.
Πρόβλεψη: 2 με σφήνα το Over 2.5

ΝΤΕΡΜΠΙ – ΚΟΒΕΝΤΡΙ: Χωρίς αιτιολόγηση… Ξερός Άσσος.

XANTEΡΣΦΙΛΝΤ – ΟΛΝΤΑΜ:  Με τους γηπεδούχους να βάζουν 2 γκολ μ.ο. ανά αγώνα και να δέχονται 1 και την Όλνταμ να ακολουθεί σκοράροντας 1 γκολ ανά παιχνίδι και τρώγοντας, περίπου, 2 μόνο Over μπορείς να το παίξεις!
Πρόβλεψη: Over 2.5

William Hill Sports ΡΟΤΣΝΤΕΙΛ – ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ: Μαύρο χάλι είναι η Ροτσντέιλ, όταν αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της μην έχοντας κερδίσει κανένα ματς από τα τελευταία 5.Αντίθετα εξαιρετικοί είναι οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους μετρώντας 4 νίκες στους τελευταίους 5 αγώνες.
Πρόβλεψη: 2

ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΙΝΣ ΝΤΟΝΣ – ΚΑΡΛΑΙΛ: Από το 2008 μέχρι και σήμερα οι δύο ομάδες έχουν δώσει μεταξύ τους 7 παιχνίδια, και σ’ όλα μπήκαν από 4 μπαλάκια και πάνω.
Πρόβλεψη: Over 2.5

ΜΠΕΡΙ – ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.: Κρατάω μόνο το Οver 2.5

Α.Ε.Κ. – SKODA ΞΑΝΘΗ: Τα διοικητικά προβλήματα των κιτρινόμαυρων θα κάνουν αισθητή τη παρουσία τους κι εντός του αγωνιστικού χώρου. Επιπλέον θεωρώ πολύ μικρή την απόδοση που δίνεται στην Α.Ε.Κ. απέναντι στη φετινή SKODA.
Πρόβλεψη: Χ2

ΚΑΤΑΝΙΑ – ΡΟΜΑ: Βγάζει ένα ντεφορμάρισμα η Κατάνια, που μετρά 3 ήττες στα 4 τελευταία παιχνίδια εντός. Αντίθετα πολύ ανεβασμένοι παρουσιάζονται οι Τζαλορόσι, που στα 5 τελευταία ματς, ανεξαρτήτου έδρας, μετρούν 4 νίκες και 1 ισοπαλία (με τη Γιούβε).
Πρόβλεψη: 2

ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΛΥΩΝ: Αξία στο Over 2.5

William Hill Sports ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΣΟΣΟ: Δίνω ξεκάθαρο προβάδισμα στους γηπεδούχους… 1

ΚΑΕΝ – ΡΕΝ: Ομάδα με πολλά σκαμπανεβάσματα οι γηπεδούχοι «εντός των τειχών». Τα πάει καλά η Ρεν στο Γαλλικό πρωτάθλημα, ωστόσο εκτός έδρας στα 4 τελευταία ματς δεν έχει να παρουσιάσει κάτι το αξιόλογο (3 ήττες), με εξαίρεση τη νίκη της επί της Λυών.
Πρόβλεψη: Χ

OΦΗ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Πολύ καλή η εικόνα των Κρητικών στη φετινή Superleage. Αντίθετα η Δόξα είναι σκέτο… «ΔΡΑΜΑ»!!! Με Μάντζιο μπροστά το έχει το γκολ ο ΟΦΗ.
Πρόβλεψη: 1 με συνοδεία Over 2.5

ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΧΕΤΑΦΕ: Η μία ήττα διαδέχεται την άλλη για την ομάδα της Σαραγόσα, που δείχνει να μην μπορεί να συνέλθει παραμένοντας στο πάτο της Πριμέρα. Δεν τη λες και καμιά ομαδάρα τη Χετάφε. Πολύ μπερδεμένο ματς…
Πρόβλεψη: Χ

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΑΛΚΟΡΚΟΝ: Το έχει το γκολ η Βαγιαδολίδ, αφού στα 3 τελευταία παιχνίδια έστειλε το τόπι στα αντίπαλα δίχτυα 7 φορές. Η Αλκορκόν, πάλι, είναι ομάδα που δέχεται εύκολα το γκολ (6 στα τελευταία 3 παιχνίδια της), αλλά και βάζει, όχι με σχετική άνεση (3 στα τελευταία 3 ματς).
Πρόβλεψη: Over 2.5

ΠΙΘΑΝΟ ΜΠΟΥΜ ΜΠΟΥΜ

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ -  ΜΠΕΡΝΙ: Η μικρή βαθμολογική τους διαφορά, μόλις 9 βαθμοί χωρίζουν τους δύο αντιπάλους, δεν δικαιολογεί τη τόσο μεγάλη διαφορά τιμών.
Πρόβλεψη: Χ2

Πηγή: http://manteiobet.blogspot.com/

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares