Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 14:35

Εκπλήξεις σε μεγάλες αποδόσεις‏

Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι με αρκετές όμως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε όλα τα πρωταθλήματα σερβίρεται σήμερα το πρώτο πιάτο της αγωνιστικής δράσης του Σαββατοκύριακου. Από τη Superleague ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στη Ριζούπολη, ενώ στην Bundesliga η Λεβερκούζεν μετά τη συντριβή της στο Τσάμπιονς Λιγκ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνει σήμερα απέναντι στη Νυρεμβέργη «γιατρικό».

Στην Premier League η Άρσεναλ δοκιμάζεται στην Ουαλία με αντίπαλο την Κάρντιφ, ενώ Νιούκαστλ και Γουέστ Μπρομ μας υπόσχονται ένα εκπληκτικό παιχνίδι στο «St. James’s Park». Στην Ισπανία η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει «επικίνδυνη» έξοδο στο γήπεδο της Έλτσε, ενώ η Ρεάλ και πάλι χωρίς τον Ρονάλντο στην αποστολή της υποδέχεται τη Βαγιαδολίδ. 

Σημείο της ημέρας το 2 DNB της Τσέλτεναμ

Αρχίζουμε τις σημερινές μας προτάσεις με το σημείο της ημέρας που είναι το «Διπλό» Draw No Bet της Τσέλτεναμ κόντρα στη Σάουθεντ σε απόδοση 2.60. Αήττητο σερί έξι αγωνιστικών «τρέχει» η Τσέλτεναμ, που κέρδισε μόνο στα δύο απ’ αυτά τα παιχνίδια όμως, κυρίως εξαιτίας της αδυναμίας της να κρατήσει το «μηδέν» στην άμυνα. Σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενισχυμένη από τους νεοαποκτηθέντες Κόνορ Γκόλσον (ΑΜ), Κίμαρ Ρουφ (ΕΠ) και Τόμπι Αζάλα (ΕΠ), οι οποίοι θα κάνουν ντεμπούτο. Ο βοηθός προπονητή, Νιλ Χόουγορθ, εξήγησε: «Πιστεύουμε ότι αυτοί οι παίκτες θα μας βοηθήσουν πολύ. Ακόμη και αν δε δώσουν τα αναμενόμενα, η παρουσία τους και μόνο θα αυξήσει τον ανταγωνισμό στις προπονήσεις, άρα θα βελτιώσει άλλους παίκτες». Πρόκειται για ντέρμπι και εμείς θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους που εμφανίζονται «φουριόζοι» και αρκετά φορμαρισμένοι, ενώ κρατάμε και την κάλυψη με το DNB, αφού σε περίπτωση ισοπαλίας θα πάρουμε το ποντάρισμά μας πίσω. Μένουμε στην Αγγλία όπου έχουμε ξεχωρίσει ακόμα ένα δυνατό σημείο και πάλι με κάλυψη σε Draw No Bet. Πρόκειται για το «Διπλό» DNB της Τορκί απέναντι στην Σκάνθορπ σε απόδοση 3.05.

Μπορεί να κρατήσει η Νυρεμβέργη, Άσσοι για Χέρτα και Σάλκε

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά στοιχήματος με το δυνατό σημείο της ημέρας από τη Γερμανία που είναι το Χ2 της Νυρεμβέργης κόντρα στη Λεβερκούζεν σε απόδοση 2.80. Αγωνιστική κατάρρευση στο παιχνίδι με τη Γιουνάιτεντ την Τετάρτη, με τη Λεβερκούζεν να δέχεται ιστορική συντριβή. H Σαχτάρ την ίδια ώρα κέρδιζε τη Σοσιεδάδ, κάτι που σημαίνει ότι η Ουκρανική ομάδα τη ξεπέρασε στη δεύτερη θέση. Οι ‘’ασπιρίνες’’ θα πάνε λοιπόν την τελευταία αγωνιστική στην Ισπανία για να τα παίξουν όλα για όλα. Σε κάθε περίπτωση θέλουν καλύτερο αποτέλεσμα από τη Σαχτάρ, μιας και ευνοούνται στη μεταξύ τους ισοβαθμία, έχοντας την εμφατική νίκη στη Γερμανία με 4-0! Μέχρι τότε όμως ακολουθούν τρία σημαντικά παιχνίδια, με την αρχή να γίνεται σήμερα με τη Νυρεμβέργη. Δε θα προλάβει να ξεκουραστεί, μια και την Τετάρτη έρχεται η μάχη του Κυπέλλου με τη Φράιμπουργκ, θέλοντας σαφώς να προχωρήσει και σ’ αυτόν το θεσμό. Από εκεί και πέρα μπαίνει στα σπουδαία, έχοντας να δώσει το μεγάλο ντέρμπι με τη Ντόρτμουντ εκτός έδρας, μόλις τρεις μέρες πριν το παιχνίδι με τη Σοσιεδάδ στην Ισπανία. Σήμερα θα πάμε με τους φιλοξενούμενους που θέλουν περισσότερο τους βαθμούς και θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν το κακό κλίμα που επικρατεί στις «ασπιρίνες». Συνεχίζουμε με την Bundesliga όπου ξεχωρίζουν δύο «Άσσοι», αυτός της Χέρτα με αντίπαλο την Άουγκσμπουργκ σε απόδοση 2.00 και της Σάλκε κόντρα στην Στουτγάρδη σε απόδοση 1.73 στην Goalbet.

Εκπλήξεις στη Σκωτία

Σήμερα στη Σκωτία την τιμητική της έχει το Κύπελλο με αρκετά σημεία να ξεχωρίζουν και αποτελούν δυνατές προτάσεις. Αρχικά επιλέγουμε το 1Χ της Μπέργπουϊκ με αντίπαλο την Νταμπάρτον σε απόδοση 2.10, ενώ από τη Β’ Σκωτίας κρατάμε το Χ2 της Μοντρόουζ κόντρα στην Πίτερχεντ σε απόδοση 2.00. Ο αγώνας της Μπέργουϊκ με την Νταμπάρτον διεξάγεται στο πλαίσιο του 4ου γύρου του Κυπέλλου Σκωτίας και είναι νοκ άουτ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξαχθεί επαναληπτικός αγώνας στην έδρα της εκάστοτε φιλοξενούμενης ομάδας. Η τελευταία συνάντηση στους ήταν το 2011 στο Challenge Cup, όπου η Μπέργουϊκ κέρδισε με 2-0 εκτός. Από τον ίδιο θεσμό κρατάμε επίσης το Χ2 της Ρέιθ Ρόβερς κόντρα στην Νταντί σε απόδοση 1.90 και το Χ2 της Λίβινγκστον με αντίπαλο τη Σεντ Τζόνστον που πληρώνει 3.25.

 

Δε χάνει η Οστάνδη

Από το Βέλγιο έρχεται ακόμα ένα δυνατό σημείο για σήμερα. Πρόκειται για το Χ2 της Οστάνδης με αντίπαλο την Κλαμπ Μπριζ σε απόδοση 3.25. Σόκαρε το Βέλγιο η Οστάνδη με την εκπληκτική εμφάνιση και σαρωτική επικράτηση επί της Γκενκ την περασμένη εβδομάδα. Το εκκωφαντικό 4-0 μιας ομάδας που παλεύει για την παραμονή επί μιας ομάδας που έχει δείξει ότι θέλει και μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα είναι αναμφίβολα εντυπωσιακό και αναμένεται να δώσει «φτερά» στους νικητές. Με τις δύο νίκες επί Μονς και Γκενκ, η Οστάνδη αποσπάστηκε από τη ζώνη του υποβιβασμού κατά έξι πόντους, αλλά σήμερα παίζει ακόμη ένα ματς πολύ υψηλών απαιτήσεων κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ. Είναι δεδομένο ότι ακόμη και ο βαθμός θα είναι κέρδος. Πιστεύουμε πως όχι μόνο μπορεί να πάρει το βαθμό, αλλά αν παρουσιαστεί όπως την προηγούμενη αγωνιστική, τότε μπορεί να διεκδικήσει ακόμα μία μεγάλη νίκη.

Διπλό με κάλυψη η ΒΑΚ Πέλετς

Στην Αυστρία το παιχνίδι που ξεχωρίσαμε είναι ο αγώνας Τρενκβάλντερ Αντμίρα – ΒΑΚ Πέλετς όπου θα πάμε με το «Διπλό» Draw No Βet σε απόδοση 2.42. Η ΒΑΚ παραμένει αήττητη στα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έχοντας δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Παρότι δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα και παρότι προέρχεται από ήττα με καλή εμφάνιση όμως κόντρα στην Αούστρια, η ΒΑΚ έχει παρουσιάσει φέτος ένα πολύ σφιχτό σύνολο που δύσκολα χάνει. Έτσι σήμερα κόντρα στην Αντμίρα αναμένουμε να παρουσιάσει και πάλι τον καλό της εαυτό και να χτυπήσει στα ίσα το ματς.

Μπορεί την έκπληξη η Βαλενσιέν

Από το πρωτάθλημα της Γαλλίας έχουμε επιλέξει να πάμε με την έκπληξη στον αγώνα Βαλενσιέν – Λιλ και συγκεκριμένα με τον «Άσσο» Draw No Bet σε απόδοση 2.75. Θετικό ήταν το πρόσημο για τη Βαλενσιέν την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς κατάφερε να πάρει βαθμό στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Λυών με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Παράλληλα, με το αποτέλεσμα αυτό παρέμεινε αήττητη για τρίτο διαδοχικό ματς καθώς είχαν προηγηθεί μία ακόμη ισοπαλία, ξανά με 1-1 στο γήπεδό της κόντρα στη Μονπελιέ, και μία νίκη με 3-1 στην Κορσική επί της Αζαξιό, η οποία ήταν η πρώτη – και μοναδική έως τώρα – με τον Άριελ Γιάκομπς στον πάγκο της. Βέβαια, η ομάδα του γαλλικού Βορρά εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση καθώς φιγουράρει εντός της ζώνης του υποβιβασμού και σήμερα θέλει μόνο τη νίκη και να αρχίσει ένα καλό σερί και να βελτιώσει το πλασάρισμά της στην κατάταξη, προσπαθώντας να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες.

Η Καχασόλ ζορίζει τη Ρεάλ, σε άθλια κατάσταση Άρτλαντ και Αλιάγκα

Περνάμε στο Μπάσκετ και αρχίζουμε με τον αγώνα της ΤΕΝΤ Άνκαρα κόντρα στην Αλιάγκα Πετκίμ όπου κρατάμε το -7.5 των γηπεδούχων σε απόδοση 1.88. Η ΤΕΝΤ Άνκαρα βρίσκεται σε σπουδαία φόρμα και έχει κάνει τρεις σερί καλές νίκες επί Μπεσίκτας, Μπούντουσνοστ και Χίμικ. Πετυχαίνει σε πολύ καλή φάση την Αλιάγκα που αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα δεν γλιτώνει τον υποβιβασμό. Η Αλιάγκα, εκτός από την ήττα από τη Σπορτίφ, ηττήθηκε 64-96 από την Τράμπζονσπορ, 75-94 από την Πινάρ 65-81 από την Ούλκερ. Θα πάμε με τον άσσο και το χάντικαπ -7.5 της ΤΕΝΤ Άνκαρα. Συνεχίζουμε με τρία σημεία από το ισπανικό πρωτάθλημα. Από την αναμέτρηση Καχασόλ Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης θα πάμε τόσο με το πλεονέκτημα των 12.5 πόντων που δίνεται στους γηπεδούχους σε απόδοση 1.90, όσο και με την έκπληξη και τη νίκη της Καχασόλ σε απόδοση 7.50. Όπως έχουμε ξαναπεί τα περισσότερα ματς που δίνει η Ρεάλ κρίνονται από το ρυθμό που θα δώσει αυτή. Στο Μπάμπεργκ δεν έπαιξε καλά, με την Εστουντιάντες δεν έπαιξε καλά και απόψε φιλοξενείται στη Σεβίλλη από την φορμαρισμένη Καχασόλ. Οι δύο νίκες της Καχασόλ μέσα στις έδρες των Γκραν Κανάρια και Σαραγόσα όπως και οι 20 πόντοι στο επί της Λαμποράλ πριν μερικές εβδομάδες δείχνουν ότι η ομάδα είναι πολύ καλή και πρέπει να τη σεβαστούμε. Πάμε με τον άσσο λοιπόν και το χάντικαπ +12.5 πόντων που προσφέρεται στην Καχασόλ. Θα ρισκάρουμε λίγο ακόμα με το θαύμα της νίκης των γηπεδούχων και της πρώτης ήττας της Ρεάλ για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Μπανταλόνα – Φουενλαμπράδα όπου επιλέγουμε το Over 154.5 σε απόδοση 1.90. Απόψε στην Βαρκελώνη αναμετρώνται δυο ομάδες που αγαπούν το run’n’gun παιχνίδι. Η Μπανταλόνα προέρχεται από την ήττα 83-87 στη Σαραγόσα και από τη νίκη 103-95 επί της Κανάριας στην Τενερίφη. Η Φουενλαμπράδα προέρχεται από το 76-90 με την Βαλένθια και το 82-72 με την Εστουντιάντες. Τα δύο περσινά παιχνίδια μεταξύ τους τέλειωσαν 86-92 και 82-80. Όλα αυτά τα στατιστικά μας ωθούν στην επιλογή του Over 154.5. Τέλος για το πρωτάθλημα της Γερμανίας κρατάμε τη νίκη της Μπραουσβάιγκ απέναντι στην Άρτλαντ σε απόδοση 2.02. Εδώ έχουμε να κάνουμε με δυο ομάδες με εντελώς αντίθετη εικόνα στα τελευταία παιχνίδια. Η Μπραουνσβάιγκ παίζει πολύ καλύτερα και ηττήθηκε τις τελευταίες εβδομάδες οριακά στο Μπάμπεργκ ενώ είχε φύγει νικήτρια από τις έδρας των Ράστα Βέχτα και Φοίνιξ Χάγκεν. Η Άρτλαντ από την άλλη μετράει πέντε σερί ήττες σε Μπουντεσλίγκα και Eurocup αφού ,εκτός από τις ήττες με Ουλμ και Οστάνδη, ηττήθηκε εντός από την Καντού 68-81,εκτός από την Φρανκφούρτη 74-89 και εκτός από Νύμπουρκ 70-86. Στα περσινά παιχνίδια οι δυο ομάδες μοιράστηκαν τις νίκες. Η Μπραουνσβάιγκ εντός νίκησε 81-68 και η Άρτλαντ εντός 85-75. Θα πάμε με τη νίκη των γηπεδούχων που πληρώνει 2.02.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος και δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula1.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares