Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013 15:14

Ημέρα των... γκολ, μπορεί την έκπληξη ο Ολυμπιακός‏

Αρκετές εκπλήξεις περιελάμβανε η χθεσινή, πρώτη, ημέρα για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Τσέλσι και Μπαρτσελόνα ηττήθηκαν από Βασιλεία και Άγιαξ αντίστοιχα, ενώ και η Πόρτο έμεινε στο 1-1 με την αδύναμη και ουραγό Αούστρια Βιέννης.

Σήμερα στο δεύτερο και τελευταίο πιάτο της προτελευταίας αγωνιστικής της φάσης των «32» ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Παρίσι κόντρα σε μία «όψιμη» υπερδύναμη, την Παρί Σεν Ζερμέν που βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου. Η ομάδα του Μίτσελ θα επιδιώξει να ολοκληρώσει από σήμερα την υπόθεση πρόκριση, καθώς με νίκη στην «Πόλη του Φωτός» θα βρεθεί αυτόματα στους «16». Βέβαια το έργο του μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς η Παρί φέτος δεν έχει να παρουσιάσει μόνο «αστέρια» που αμείβονται πλουσιοπάροχα, αλλά και ένα δυνατό σύνολο από το οποίο ξεχειλίζει το ταλέντο και επαγγελματικότητα. Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας τα «φαβορί» φαίνεται να έχουν εύκολο έργο, ωστόσο τα χθεσινά Βατερλό ίσως θα πρέπει να «ταρακουνήσουν» όσους πιστέψουν πως οι αγώνες κερδίζονται πριν καν αρχίσουν. Οι Βαθμολογίες ChampionsLeague δε λένε πάντα την αλήθεια, για αυτό πάμε να αναλύσουμε στοιχηματικά τις σημερινές μας προτάσεις οι οποίες περιέχουν αρκετά σημεία με γκολ και εκπλήξεις.

Over σε Ουκρανία και Βέλγιο, με κάλυψη η Άντερλεχτ & Σοσιεδάδ

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με τα δύο δυνατά παιχνίδια της ημέρας που είναι το Over στον αγώνα Σαχτάρ Ντ. – Σοσιεδάδ σε απόδοση 1.84 και το Over στην αναμέτρηση Άντερλεχτ – Μπενφίκα που πληρώνει 2.10. Ξεκινάμε από την αναμέτρηση της Ουκρανίας όπου οι γηπεδούχοι θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να διατηρήσουν ελπίδες πρόκρισης και φυσικά να εξασφαλίσουν την 3η θέση που οδηγεί στο Europa League. Η Σαχτάρ προέρχεται από το επιβλητικό 4-0 κόντρα στη Σεβαστόπολ και σήμερα αναμένεται μπει δυνατά από το πρώτο λεπτό κυνηγώντας το γκολ. Στην αντίπερα όχθη η ισπανική ομάδα μετρά 4/5 Οver 3.5 στα τελευταία παιχνίδια της, ενώ προέρχεται από το 4-3 με αντίπαλο τη Θέλτα, ανατρέποντας το εις βάρος 1-3 σε… δευτερόλεπτα. Έτσι θα πάμε με το Over 2.5 γκολ, καθώς αμφότερες έχουν το… εύκολο γκολ και ψάχνουν τη νίκη για να συνεχίσουν να ελπίζουν. Επίσης ως έκπληξη επιλέγουμε το «Διπλό» Draw No Bet των Ισπανών σε απόδοση 4.00. Στο ματς του Βελγίου υπάρχει έντονο το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, καθώς αν η Μπενφίκα δεν κερδίσει τότε οι ερυθρόλευκοι την τελευταία αγωνιστική θα ψάχνουν και ισοπαλία για να προκριθούν στην επόμενη φάση. Η Άντερλεχτ δέχτηκε γκολ και στα πέντε τελευταία της εντός έδρας παιχνίδια. Οι Βέλγοι είναι η πιο αδύναμη ομάδα στον όμιλο, ωστόσο την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Παρί στο Παρίσι απέδειξαν πως όταν θέλουν μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Σήμερα με νίκη θα ξαναμπούν στο παιχνίδι της 3ης θέσης. Έτσι θα κυνηγήσουν το «τρίποντο» δυνατά. Από την άλλη πλευρά η Μπενφίκα στοχεύει στο 2Χ2 τις τελευταίες αγωνιστικές και περιμένει στραβοπάτημα των «ερυθρόλευκων» τελευταία αγωνιστική. Αναμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι με πολλές φάσεις και ποντάρουμε στο Over 2.5 γκολ σε μία καλή απόδοση. Από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα επιλέξουμε και ως έκπληξη τον «Άσσο» Draw No Bet σε απόδοση 2.75.

Over 3 γκολ στο Παρίσι, μπορεί την έκπληξη ο ΟΣΦΠ

 

Περνάμε στον αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στην Παρί όπου επιλέγουμε το Over 3 γκολ σε απόδοση 2.20 και ως έκπληξη κρατάμε το Χ2 σε απόδοση 3.05. Το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες είχε ολοκληρωθεί 1-4 στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό να είναι καλύτερος στο α’ ημίχρονο και τους Γάλλους στο β’ μέρος να είναι καταιγιστικοί και να σκοράρουν 3 τέρματα. Η Παρί έχει σκοράρει από δύο τέρματα και πάνω στα 9/10 τελευταία επίσημα παιχνίδια της. Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να σκοράρει στα 7/10 τελευταία εκτός έδρας ευρωπαϊκά του παιχνίδια. Προβλέπουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με τους Γάλλους να έχουν τον πρώτο λόγο και τους ερυθρόλευκους να παίζουν χωρίς άγχος και τον Μήτρογλου σε μεγάλα κέφια να μπορεί να κάνει τη ζημιά στην ομάδα του Μπλαν.

2 ή 3 γκολ στη Γερμανία

Στο αγώνα Λεβερκούζεν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κρατάμε το 2 ή 3 γκολ σε απόδοση 1.97. Από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν, η Λεβερκούζεν δείχνει ότι ωριμάζει σε κάθε παιχνίδι και δεν αργεί η ώρα που θα φτάσει να πετυχαίνει υψηλούς στόχους. Στη Μπούντεσλιγκα βρίσκεται στη δεύτερη θέση, τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου, ενώ για το Τσάμπιονς Λιγκ, το σημερινό παιχνίδι είναι κομβικό για αυτήν, αφού αν κερδίσει πάει στην πρώτη θέση και την κρατάει στα χέρια της για τη συνέχεια. Από την άλλη πλευρά αναμφίβολα η Γιουνάιτεντ ζει μια πρωτόγνωρη χρονιά, αφού η αλλαγή στον πάγκο, με την αποχώρηση του Αλεξ Φέργκιουσον και την έλευση του Ντέιβιντ Μόγιες, είναι τουλάχιστον… κοσμογονική. Ζορίστηκε πολύ, είχε πολλά άσχημα αποτελέσματα για αρκετό καιρό, ωστόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ, μέχρι στιγμής δεν έχει εκτεθεί. Εφτιαξε ένα καλό σερί δέκα αγώνων χωρίς ήττα, αλλά βέβαια την Κυριακή, κανείς δε μπορεί να είναι ευχαριστημένος με την ισοπαλία στην έδρα της Κάρντιφ. Μπορεί να δέχτηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις, αλλά σε άλλες εποχές, τέτοια παιχνίδια τα «καθάριζε» με συνοπτικές διαδικασίες. Πάντως, οτιδήποτε καινούργιο θέλει το χρόνο του και ο ίδιο ισχύει και για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σήμερα παίζει για την πρωτιά του ομίλου και ο Ντέιβιντ Μόγιες δήλωσε: «Η Λεβερκούζεν είναι σε εξαιρετική φόρμα και το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Όταν έγινε η κλήρωση πίστευα ότι το πιο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι ήταν στην έδρα της Σαχτάρ και κάτι τέτοιο αποδείχτηκε. Τώρα έχουμε και πάλι μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση, αλλά είναι στο χέρι μας να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε». Αναμένουμε ένα παιχνίδι τακτικής και όχι θεάματος καθώς αυτά που διακυβεύονται σήμερα για τους δύο αντιπάλους είναι πολλά. Το 2 ή γκολ φαντάζει ως μία πολύ καλή επιλογή.

Ισοπαλία με κάλυψη στον Άσσο στη Μόσχα

Κλείνουμε με τον αγώνα που αρχίζει νωρίς σήμερα και είναι αυτός ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και την Μπάγερν στην παγωμένη Μόσχα όπου κρατάμε το Χ (1ΝΒ) σε απόδοση 3.65. Το στοίχημά μας επιβεβαιώνεται σε περίπτωση που το αποτέλεσμα έρθει ισοπαλία, ενώ αν νικήσουν οι γηπεδούχοι παίρνουμε το αποτέλεσμά μας πίσω. Ελπίδες για την πρόκριση της ΤΣΣΚΑ στους «16» δεν υπάρχουν, ωστόσο αποτελεί το φαβορί για να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ έχοντας τρεις βαθμούς περισσότερους από τη Βικτόρια Πλζεν με την οποία αναμετράται την τελευταία αγωνιστική. Πηγαίνει στη σημερινή αναμέτρηση με καλή ψυχολογία, καθώς το Σάββατο (23/11) επικράτησε 1-0 στο ντέρμπι της Μόσχας με αντίπαλο τη Σπαρτάκ στο πλαίσιο της ρωσικής Πρέμιερ Λιγκ, στην οποία είναι τρίτη με τρεις βαθμούς λιγότερους από Λοκομοτίβ Μόσχας και Ζενίτ που «συγκατοικούν» στην κορυφή. Γενικότερα βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση και στα έξι τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις μετρά πέντε νίκες και μία ήττα. Η ήττα, μάλιστα, ήρθε την προηγούμενη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, από τη Σίτι στο Μάντσετσερ με 5-2. Ήταν η τρίτη φορά που ηττήθηκε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση για φέτος, ενώ το ένα και μοναδικό της «τρίποντο» το πανηγύρισε απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν της οποίας επικράτησε 3-2 εντός έδρας. Η Μπάγερν έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκρισή της στη φάση των «16», αλλά μόνο αδιάφορη δε θα παραταχθεί στη σημερινή αναμέτρηση καθώς δεν έχει «κλειδώσει» ακόμη την πρώτη θέση, έχοντας τρεις βαθμούς περισσότερους από τη Μάντσεστερ Σίτι με την οποία αναμετράται την τελευταία αγωνιστική. Με την ψυχολογία στα ύψη πηγαίνει στη σημερινή αναμέτρηση, καθώς το Σάββατο (23/11) μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο το ντέρμπι με την Μπορούσια Ντόρτμουντ της οποίας επικράτησε 3-0. Οι Βαυαροί έχουν δώσει φέτος 18 επίσημα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και δεν έχουν υποστεί ακόμη ήττα, με τον απολογισμό τους να αποτελείται από 16 νίκες και δύο ισοπαλίες. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έχουν κάνει το τέσσερα στα τέσσερα, ενώ αν κερδίσουν σήμερα θα γράψουν ιστορία καθώς θα γίνουν η πρώτη ομάδα από καταβολής του θεσμού που θα πανηγυρίσει δέκα διαδοχικές νίκες. Οι συνθήκες που συνάντησαν στη Μόσχα δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές, καθώς το χιόνι, αλλά και το γεγονός ότι το λεωφορείο «κόλλησε» στην κίνηση, δεν επέτρεψαν στο συγκρότημα του Πεπ Γκουαρντιόλα να προπονηθεί χθες στην «Khimki Arena». Εκτός σήμερα για τους Γερμανούς αρκετοί βασικοί μεταξύ των οποίων οι Μάντζουκιτς, Ριμπερί, Σβάινστάιγκερ, Σακίρι και Πιζάρο.

Στηρίζουμε Μπάνβιτ, Βόννη, Μπάισονς, Under στη Ν. Σμύρνη

Περνάμε στο Μπάσκετ όπου σήμερα το Eurocup έχει την τιμητική του. Αρχίζουμε με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι η νίκη της Μπάνβιτ σε απόδοση 1.62 με αντίπαλο την Ούνικς Καζάν. Και οι δυο ομάδες ηττήθηκαν από την Καλέβ την τελευταία εβδομάδα. Σήμερα όλη η ιστορία του ματς είναι το κίνητρο που έχει η Μπάνβιτ γιατί σε περίπτωση ήττας καραδοκεί η ΒΕΦ Ρίγα να την περάσει στην βαθμολογία και μετά θα χρειαστεί η ομάδα του Ιτούδη να τα παίξει όλα για όλα μέσα στη Λετονία. Η Ούνικς είναι άνετη και σίγουρα περασμένη με το 6-0 που έχει μέχρι σήμερα. Στο πρώτο ματς η Ούνικς είχε επικρατήσει 72-71 με buzzer-beater τρίποντο του Γκούντλοκ στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Είναι μια ευκαιρία για την Μπάνβιτ να πάρει μια εκδίκηση. Πάμε με επιλογή τη σκέτη νίκη της ομάδας του Ιτούδη σε απόδοση 1.62 και μεγάλο ποντάρισμα. Συνεχίζουμε με το -3.5 της Βόννης κόντρα στην Γκραβελίν σε απόδοση 1.90. Εντελώς διαφορετικό πρόσωπο δείχνει η Γκραβελίν σε Γαλλικό πρωτάθλημα και Eurocup. Η Βόννη είναι καλύτερη ομάδα και απόψε χρειάζεται περισσότερο τη νίκη αφού με το 5-1 η Γκραβελίν είναι πιο άνετη. Οι Γερμανοί έδειξαν από την τρίτη αγωνιστική και μετά ότι θέλουν την πρόκριση και θα την κυνηγήσουν μέχρι τέλους. Πάμε με την έδρα και το κίνητρο λοιπόν και επιλέγουμε την Βόννη με το μικρό χάντικαπ των 3.5 πόντων. Βόννη -3.5 . Στη Ν. Σμύρνη ο Πανιώνιος υποδέχεται την Σπαρτάκ Αγ. Πετρούπολης και εμείς επιλέγουμε το Under 143.5 σε απόδοση 1.90. Στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ τους ο Πανιώνιος έφυγε νικητής από τη Ρωσία με 69-68. Σήμερα με νέα νίκη καθαρίζει και την πρόκριση κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό. Και οι δυο ομάδες έχουν μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα και μέχρι σήμερα έχουν καταφέρει να κάνουν μεγάλα σκορ με ομάδες που δεν παίζουν άμυνα (Ραντνίσκι και Νεπτούνας). Ένα πολύ σκληρό και αργό παιχνίδι αναμένεται να δούμε απόψε στη Νέα Σμύρνη και το Under 143.5 είναι η επιλογή μας αφού και στατιστικά οι δυο ομάδες περίπου σε αυτό το όριο κυμαίνονται (73 πόντους σκοράρει ο Πανιώνιος, 72 η Σπαρτάκ). Στον αγώνα Ρόμα – Μονς θα πάμε με το Under 64.5 των φιλοξενούμενων σε απόδοση 1.97. Οι λίγες πιθανότητες που έχει η Ρόμα για να προκριθεί θα μελετηθούν μετά την αποψινή νίκη επί της Μονς. Απόψε όση διαφορά θέλει μπορεί να κάνει η Ρόμα αλλά δεν θα ασχοληθούμε με το μεγάλο χάντικαπ των 17.5 πόντων. Αξία υπάρχει στο Under 64.5 πόντων της Μονς αφού οι Βέλγοι έχουν μέσο όρο 61.5 πόντους ανά παιχνίδι και στη Ρώμη τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο. Επιλογή μας λοιπόν το Under 64.5 πόντων της Μονς. Κλείνουμε με τη νίκη της Νίλαν Μπάισον από τη Φιλανδία με αντίπαλο τη Ραντνίσκι σε απόδοση 2.08.

Η Νίλαν Μπάισονς απόψε με νίκη μπαίνει για τα καλά στην διεκδίκηση της πρόκρισης. Με ήττα αποχαιρετά το όνειρο. Η Ραντνίσκι είναι καλύτερη ομάδα αλλά έχει δώσει μέχρι σήμερα στην έδρα την πλειοψηφία των ματς. Οι Φινλανδοί έχουν δείξει καλό πρόσωπο και εκτός των παιχνιδιών με Πανιώνιο (62-74) και Νεπτούνας (72-85) όλα τα άλλα τα έχασε ή τα κέρδισε οριακά. Θα πάμε με την έδρα και τη νίκη της Νίλαν Μπάισονς σε απόδοση 2.08. Υπάρχει μια σκέψη και για Over 154.5 λόγω της αμυντικής παρουσίας της Ραντνίσκι αλλά το αφήνουμε προς το παρόν για το Live. Είναι πολύ πιθανό να πάει το ματς στο τέλος στις βολές οπότε ίσως προκύψουν ευκαιρίες.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος και δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula1.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares