Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013 16:17

Πανναξιακός: Εξελίξεις μετά τις 14 Ιουλίου.

Άμεσες εξελίξεις δρομολογούνται τις επόμενες ημέρες στον Πανναξιακό, όπου από τις 14 Ιουλίου ο Γιώργος Βλαστός θα φτάσει στη Νάξο προκειμένου σε συνεργασία με την διοίκηση να «χτίσουν» την ομάδα της νέας σεζόν.

Η αρχική πίεση του χρόνου που υπήρχε ξεπεράστηκε, καθώς η έναρξη του πρωταθλήματος μετατέθηκε από τις αρχές στα τέλει Σεπτεμβρίου, πράγμα που έδωσε την ευκαιρία στην διοίκηση και στον προπονητή να κερδίσουν το χαμένο έδαφος που δημιουργήθηκε από την διεξαγωγή των εκλογών. Μάλιστα οι άνθρωποι του Πανναξιακού όλο αυτό το διάστημα έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία τόσο με παίκτες που θα ανανεώσουν, όσο και με μεταγραφικούς στόχους.

Έτσι η παρουσία του από μεθαύριο του Γιώργου Βλαστού στη Νάξο, θα σηματοδοτήσει και τις εξελίξεις που θα δώσουν την τελική μορφή στο ρόστερ του Πανναξιακού στη Γ’ Εθνική για τη σεζόν 2013-2014.

Πάντως ο Κρητικός τεχνικός αναμένεται να πάρει αποφάσεις για ορισμένους ποδοσφαιριστές κατόπιν δοκιμών, καθώς είναι μια μέθοδος που ο ίδιος συνηθίζει και στο παρελθόν έχει αποδειχτεί άκρως επιτυχημένη.

Το ντόπιο στοιχείο φέτος αναμένεται να είναι έντονο στην ομάδα, καθώς την διοίκηση και τον προπονητή, ήδη απασχολούν περιπτώσεις Ναξιωτών και Κυκλαδιτών ποδοσφαιριστών. Σε κάθε περίπτωση πάντως ο Πανναξιακός θα έχει ολοκληρώσει το ρόστερ του σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς στις 2 Αυγούστου αρχίζει και επίσημα η προετοιμασία της ομάδας.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares