Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2013 14:48

Τα φώτα στο Σαντορινιό ντέρμπι.

«Το  ντέρμπι της Σαντορίνης» που θα διεξαχθεί το Σάββατο 02/02/2013 και ώρα 19:00  στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου, είναι αυτό το οποίο μαγνητίζει τα βλέμματα της 12ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος Κυκλάδων.

 

 

8IRA LYGNOY EKOΠανθηραϊκός Α.Ο και Α.Σ Θύελλα Καμαρίου, διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Και αυτό γιατί και οι δύο ομάδες χρειάζονται τη νίκη, ο μεν Πανθηραϊκός προκειμένου να παραμείνει στην THIRA SARRHS MEGA SYSTEMS1κορυφή της βαθμολογίας, η δε Θύελλα για να κάνει το "προσπέρασμα" και να βρεθεί αυτή στην πρώτη θέση του ομίλου. 

Μετά το πέρας και της 11ης αγωνιστικής, ο Πανθηραϊκός βρίσκεται στην πρώτη θέση με 29 βαθμούς (9 νίκες - 2 ισοπαλίες). Η ομάδα του κ. Κωνσταντόπουλου έχει πετύχει συνολικά 49, ενώ έχει δεχθεί 9 τέρματα, στους αγώνες που έχει δώσει μέχρι στιγμής. Κάτι που μεταφράζεται σε 4,45 γκολ ενεργητικό μ.ο /αγώνα, και 0,81 γκολ παθητικό.

THIRA PLAYLAND1Από την άλλη πλευρά, η Θύελλα Καμαρίου, βρίσκεται στη 2η θέση μόλις ένα βαθμό πίσω από τον Πανθηραϊκό. Η ομάδα του κ. Καντζέλη, έχει μέχρι σήμερα σημειώσει 9 νίκες, 1 ισοπαλία, ενώ έχει μία μόνο ήττα από τον Πανθηραϊκό (1-2 στον αγώνα του πρώτου γύρου). Επίσης, η ομάδα του Καμαρίου, έχει πετύχει 45, ενώ έχει δεχθεί 12 γκολ στο πρωτάθλημα. Δηλαδή σε μέσους όρους έχει 4,1 γκολ ενεργητικό και 1,1 γκολ παθητικό ανά αγώνα.

Στατιστικά επομένως παρατηρούμε ότι οι δύο ομάδες κινούνται πάνω-κάτω στα ίδια επίπεδα.

Να σημειωθεί εδώ ότι οι δύο ομάδες τέθηκαν ξανά αντιμέτωπες φέτος εκτός από τον αγώνα του πρώτου γύρου και  στην πρώτη φάση του Κυπέλλου, με τη Θύελλα να επικρατεί με 1-0, χάρη σε γκολ του Φύτρου Μάρκου και να παίρνει την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Όπως είναι φυσικό, οι δύο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες πάρα πολλές φορές στο παρελθόν. Βέβαια, δεν είναι λίγες οι φορές που οι δύο ομάδες προχώρησαν σε συνεργασία.

THIRA THIRAIKH METAFORES041Για την προϊστορία, παραθέτουμε τα αποτελέσματα των αγώνων πρωταθλήματος μεταξύ των δύο ομάδων, από την περίοδο 2009-2010 και έπειτα, όταν δηλαδή επαναδραστηριοποιήθηκε η ομάδα της Θύελλας.

 2009-2010: Α' Γύρος: Πανθηραϊκός - Θύελλα Καμαρίου 2-2

                   Β' Γύρος: Θύελλα Καμαρίου - Πανθηραϊκός  1-4

2011-2012: Α' Γύρος: Θύελλα Καμαρίου - Πανθηραϊκός 0-1

                   Β' Γύρος: Πανθηραϊκός - Θύελλα Καμαρίου 1-2

THIRA FYTROS XROMATA Όλα αυτά τα στοιχεία παρουσιάζουν έντονο ενδιαφέρον, ωστόσο είναι απλά αριθμοί.

Η συνέχεια το Σάββατο, στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου, το οποίο για μια ακόμα φορά αναμένεται να είναι κατάμεστο από τους Σαντορινιούς και όχι μόνο φίλους του ποδοσφαίρου, μιας και οι δύο ομάδες αναμένεται να προσφέρουν ένα συναρπαστικό θέαμα, όπως μας έχουν συνηθίσει και στα προηγούμενα μεταξύ τους παιχνίδια. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι: Κουζουμης Ι., Μενδρινος Λ., Βακονδιος Μ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares