Τρίτη, 14 Μαΐου 2024 09:59

Ηττήθηκε στη Λέσβο και ετοιμάζεται για την Κερατέα ο Παμμηλιακός

Σαφώς επιρεασμένος από το μεγάλο και κοπιαστικό ταξίδι ο Παμμηλιακός γνώρισε την ήττα με 6-0 από τον νταμπλούχο Λέσβου Αιγέα Πλωμαρίου στον δεύτερο αγώνα που έδωσε για τα μπαράζ ανόδου προς τη Γ Εθνική.

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης ο εκπρόσωπος της ΕΠΣ Κυκλάδων αναπτύχθηκε όμορφα σε κάποιες περιπτώσεις και με σωστή αμυντική λειτουργία, μετρώντας μάλιστα ένα σουτ στο 4ο που απομάκρυνε σε κόρνερ ο Ζαχαρής, ενώ στο 9’ ο Στεφανίδης δεν ολοκλήρωσε την προσπάθεια του από θέση τετ α τετ.

Από εκεί και πέρα η ομάδα από τη Μηλο έχασε τη συνοχή της και παράλληλα τον έλεγχο του αγώνα.

Στο 14ο λεπτό ο Δημήτρης Ψάνης εξαπέλυσε ένα τρομερό διαγώνιο σουτ εκτός περιοχής, αιφνιδιάζοντας τον Μακαπαγκάλ, ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει, με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στη δεξιά γωνία της εστίας.

Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ψάνη, ο Παράσχος Πρωτούλης με κεφαλιά έγραψε το 2-0.

Το 3-0 έγινε στο 19’ με σκόρερ τον Ψάνη που παραμόνευε αμαρκάριστος μετά από μια φάση διαρκείας που εκτυλίχθηκε εντός περιοχής.

Οι Πλωμαρίτες βρήκαν και τέταρτο γκολ στο 28’ με σουτ του Ψάνη, ενώ νωρίτερα οι αμυντικοί του Παμμηλιακού είχαν απομακρύνει τη μπάλα πάνω από τη γραμμή. 

Στο 74’ ο Καλαφάτης με κοντινό σουτ έκανε το 5-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 76’ ο Ζαχαρής παραχώρησε κόρνερ μετά από προσπάθεια του Παππά.

Στο 84’ ανατράπηκε εντός περιοχής ο Καλαφάτης, με του Σεκού Σουμάχ να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι για το τελικό 6-0.

Σε καμία περίπτωση αυτή η νίκη δεν επιρεασε το καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, που ζει την πρώτη της συμμετοχή σε αυτό το ειδικό και δύσκολο πρωτάθλημα. 

Επόμενος αγώνας που θα είναι και ο πρώτος από μία σειρά τριών εντός έδρας θα διεξαχθεί την Κυριακή, όπου ο Παμμηλιακός θα φιλοξενήσει στη Μήλο ένα από τα φαβορί του ομίλου, τον Κεραυνό Κερατέας.

Οι συνθέσεις:

Αιγέας: Ζαχαρής, Κάλφας, Καλαφάτης, Σαλταμάρας, Σεκού, Πρωτούλης Π., Μιχαλάκης(81’Γ. Πρωτούλης ), Ψάνης(81’Κόμβος), Βελούτσος(77’Κασάϊ), Τοπάλι(70’Θ. Πρωτούλης), Κλούρας

Παμμηλιακός: Μακαπαγκάλ, Πολυκράτης(14’Χόβαλης), Μαυρογιάννης(Γαλλής), Λίτσιος, Φάλ(54’Τιαμ), Δίντσης(46’Κύρκος), Παππάς, Τόσκα, Στεφανίδης(54’ Τσιμτσιλιάκος), Πλιάκης, Σάντα

8ος όμιλος

Αποτελέσματα 3η αγωνιστική

Αιγέας-Παμμηλακός 6-0

ΑΟ Κερατέας-Θύελλα Χαλκειούς (αναβολή)

Αστέρας Καισαριανής- ΑΕ Βαθ. Πανσαμιακός 3-0 α.α

Ρεπό: Φοίβος Κρεμαστής

Βαθμολογία

Αιγέας 6 9-0

Αστέρας Καισαριανής 3 3-0

ΑΟ Κερατέας 3 3-1

Φοίβος Κρεμαστής 3 4-3

Θύελλα Χαλκειού 1 1-1

Παμμηλιακός 1 1-7

ΑΕ Βαθ. Πανσαμιακός 0 0-9

Με στοιχεία από το sportlesvos.gr 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares