Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 13:10

Παλικαρίσιος βαθμός στο 90+6' για τον Παμμηλιακό στη Χίο

Ο Παμμηλιακός πήρε σπουδαίο βαθμό στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων απέναντι στη Θύελλα Χαλκειούς (1-1) σε ένα συναρπαστικό ματς με τρομερό ρυθμό αλλά και ένταση στο φινάλε στο Δημοτικό Στάδιο Χίου για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Πρωταθλητών ΕΠΣ για τον 8ο Όμιλο.

Πλέον οι Μηλιώτες συνεχίζουν τους αγώνες μπαράζ αντιμετωπίζοντας εντός έδρας τον Κεραυνό Κερατέας στις 19/5 για τη 2η αγωνιστική.

Στο δεύτερο λεπτό ο Παμμηλιακός απείλησε πρώτη φορά με τον Τόσκα να κάνει το τελείωμα από το ύψος της μικρής περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στις ευκαιρίες, με τον Κρητικό ένα λεπτό αργότερα ο οποίος έκανε την κεφαλιά από κοντά, με την μπάλα να περνάει δίπλα από την εστία, ενώ στο 8' η Θύελλα έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Γκιάλη να κάνει το σουτ από τα αριστερά μέσα στην περιοχή και τον Μακαπαγκάλ να αποκρούει.

Η Θύελλα συνέχισε να πιέζει και είχε δοκάρι στο 14' με τον Μελέκο, ενώ στο 22' το σουτ του Βασιλάκη μέσα στην περιοχή κόντραρε και κατέληξε στα χέρια του Μακαπαγκάλ.

Ο Μελέκος απείλησε ξανά στο 27' επιχειρώντας φοβερό σουτ από μακριά, αλλά ο Μακαπαγκάλ έδιωξε με τα ακροδάχτυλα, ενώ στο 34' ο Μπότσι βρέθηκε ανενόχλητος στη μικρή περιοχή αλλά η κεφαλιά που έκανε πέρασε ψηλά.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι συνέχισαν με υψηλούς ρυθμούς, με τον Μελέκο να εκτελεί απευθείας φάουλ στο 56' αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι.

Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Παμμηλιακός έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, με τον Σάντα να βγαίνει απέναντι στον Τόσκα αλλά έστειλε ψηλά την μπάλα.

Η Θύελλα πίεζε για το γκολ και το πέτυχε στο 87'. Μετά από σέντρα του Γκιάλη από τα δεξιά, ο Βασιλάκης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας στην μικρή περιοχή και έκανε το 1-0.

Στην τελευταία φάση του ματς, στο 90+6' ο Πολυκράτης κέρδισε πέναλτι για τον Παμμηλιακό. Ο Σάντα ανέλαβε εύστοχα την εκτέλεση διαμορφώνοντας το τελικό 1-1, με τους παίκτες της Μήλου να πανηγυρίζουν έξαλλα το γκολ της ισοφάρισης.

Τα νεύρα ήταν τεταμένα με το σφύιργμα της λήξης και δεν άργησαν να ανάψουν τα αίματα. Ακολούθησε σύρραξη των παικτών, η οποία έληξε μετά από περίπου πέντε λεπτά.

Θύελλα Χαλκειούς: Σεράφης, Χατζηανδρέου, Δολωμας, Βόσσος, Κρητικός, Τελίδης (90' Πρόνι), Γκιάλης, Μελέκος, Βασιλάκης (90' Μονιός), Μπότσι (80' Μαρινάκης), Καραφουλίδης (90' Φαράζογλου),

Παμμηλιακός: Μακαπαγκάλ, Μαυρογιάννης, Φάλ, Κύρκος (90' Πολυκράτης), Ζηλιαχωβάλης, Παππάς, Τόσκα (72' Τσιμτσιλιάκος), Στεφανίδης (90' Λίτσιος), Πλιάκης (Σάντα), Δίντσης, Καραμπάτσος

Παρακολουθήστε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares