Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 11:56

Μιχάλης Χαμηλοθώρης & Στέλιος Μπόνης: Το ποδόσφαιρο αλλιώς...

Ωραίο το ποδόσφαιρο που παίζεται εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι στο ερασιτεχνικό -και όχι μόνο- ποδόσφαιρο υπάρχει και το εξωαγωνιστικό μέρος το οποίο πολλές φορές είναι αυτό που προσδίδει όλη την ομορφιά.

Έχουμε αναφερθεί ξανά στην περίπτωση του Πανναξιακού και της ΑΕ Πάρου. Όταν αυτές οι δύο ομάδες συναντιούνται αναμαρτήτως του τι γίνεται εντός αγωνιστικού χώρου, πάντα θα υπάρξει η θερμή φιλοξενία που επιβεβαιώνει το φιλικό δέσιμο που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Γενικού Αρχηγού της ΑΕΠ, Στέλιου Μπόνη και του Έφορου Υλικού του Πανναξιακού, Μιχάλη Χαμηλοθώρη, ο οποίος πάντως φημίζεται για τη φιλοξενία και την οργάνωση του. 

Τα λεγόμενα ''Μεζεδάκια'' δεν λείπουν στο ημίχρονο κάθε αγώνα, καθώς στήνεται ένα μικρό ''τσιμπούσι'', πράγμα φυσικά που συνέβη στη Νάξο στο πλαίσιο της αναμέτρησης μεταξύ των δύο ομάδων.

Γέλια, πειράγματα, επικές ατάκες και πολλά άλλα συνθέτουν ένα όμορφο κλίμα στο οποίο γίναμε και εμείς κοινωνοί και πραγματικά νιώσαμε την ανάγκη να γράψουμε δύο λόγια για να τονίσουμε πως κάποιοι άνθρωποι μπορούν να προσδώσουν σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, μία άλλη οπτική. Άλλωστε... ''το ποδόσφαιρο ενώνει τα νησιά μας'' και μπορεί η γέφυρα που θα ενώνει Πάρο και Νάξο να παίζει κάθε χρόνο ως πρωταπριλιάτικο αστείο, αλλά εμείς θα πούμε ότι τέτοιοι άνθρωποι φτιάχνουν γέφυρες φιλίας καθημερινά.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την Πάρο, όπου ο Στέλιος Μπόνης «απείλησε» ότι στο θεσπέσιο κεφαλοτύρι Νάξου θα απαντήσει με λουκανικάκια Πάρου... 

Μέχρι τότε έχουμε καιρό όμως... Ο Στέλιος Μπόνης θέλησε να μεταφέρει τις θερμές ευχαριστίες του Προέδρου της ομάδας, Βαζαίου Πετρόπουλου, των μελών της αποστολής και του ίδιου για την άψογη φιλοξενία του Πανναξιακού.

Εύγε Μιχάλη και Στέλιο...  

  

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares