Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2023 12:49

Άνοιξαν οι εγγραφές για το Serifos Sunset Race 2023

Η αντίστροφη μέτρηση για το SERIFOS SUNSET RACE 2023 ξεκίνησε με την έναρξη των ηλεκτρονικών εγγραφών.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.serifosrace.com και ακολουθήστε το σύνδεσμο που αφορά τις δηλώσεις συμμετοχής. Επιλέξτε το αγώνισμα που θέλετε να λάβετε μέρος, συμπληρώστε τα στοιχεία που ζητούνται και είστε έτοιμοι για έναν ξεχωριστό αγώνα.

Οι αγώνες δρόμου και κολύμβησης διεξάγονται διαφορετική ημέρα και δίνουν τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν και στα δύο αθλήματα, λαμβάνοντας ξεχωριστή κατάταξη και έκπτωση 50% στη συμμετοχή τους στον κολυμβητικό αγώνα. Οι παιδικοί αγώνες δρόμου & κολύμβησης προσφέρονται δωρεάν.

Το SERIFOS SUNSET RACE επιστρέφει δυναμικά, και θα διεξαχθεί για ένατη φορά στο όμορφο νησί της Σερίφου, το Σαββατοκύριακο 23-24 Σεπτεμβρίου, με αγώνες δρόμου 5 και 10χλμ, κολυμβητικούς αγώνες 750, 1.500 και 3.000μ, παιδικές διαδρομές τρεξίματος και πολλές εκπλήξεις. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.serifosrace.com, μάθετε για τους αγώνες και για το υπέροχο νησί της Σερίφου και κλείστε θέση για μια μοναδική εμπειρία!

Για όλους τους συμμετέχοντες η διοργανώτρια αρχή έχει εξασφαλίσει σημαντικές προσφορές για τη μεταφορά τους στο νησί, τη διαμονή, τη διατροφή και την ενοικίαση αυτοκινήτου.

Για περισσότερες πληροφορίες: site: www.serifosrace.com facebook: https://www.facebook.com/serifosrace/ instagram: https://www.instagram.com/serifosrace/

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares