Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 00:41

Καταιγιστική για ένα ημίχρονο η κ14 της ΕΠΣ που πήρε σπουδαία νίκη με ''ήρωα'' τον Χωριανόπουλο [pics-vid]

Με σούπερ εμφάνιση στο πρώτο μέρος η Κ14 της ΕΠΣ Κυκλάδων πήρε τη νίκη με 4-3 κόντρα στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου σε ένα ένα χορταστικό παιχνίδι που έγινε χθες στο ενωσιακό γήπεδο της Ρόδου για την 2η αγωνιστική του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Οι παίκτες του Βαγγέλη Γατσέλου ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο μέρος, όπου πέτυχαν τέσσερα τέρματα. Η ΕΠΣΔ όμως μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη κατάφερε να μειώσει σε 4-3, κερδίζοντας μάλιστα πέναλτι προς το τέλος του αγώνα με τον Χωριανόπουλο να το αποκρούει και να γίνεται ο ''ήρωας'' της Κυκλαδίτικης ομάδας.

DODEKANISA KYKLADES K14 FASI

Το ματς:

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν ιδανικά την αναμέτρηση και στην πρώτη τους κλασική ευκαιρία, ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ, όταν στο 2ο λεπτό έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ζουμή, ο προωθημένος Μουχάντρι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Με την συμπλήρωση είκοσι λεπτών, οι Κυκλάδες διπλασίασαν τα τέρματα τους με ωραίο ευθύβολο σουτ του Καρτίμπελη, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα.

Η ομάδα του Γιώργου Τριχιά προσπάθησε να αντιδράσει και απείλησε στο 32’ με την προβολή του Νικολάου να περνάει πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 34’ μετά από ωραία κάθετη πάσα του Ισκά, ο Κυριόπουλος απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του, μπήκε στην μεγάλη περιοχή, ωστόσο δεν κατάφερε να νικήσει τον Χωριανόπουλο που απομάκρυνε με τα πόδια.

Οι Κυκλάδες συνέχισαν να εκμεταλλεύονται όλα τα λάθη των γηπεδούχων και στο 36’ έπειτα από ωραία αντεπίθεση, ο Δρόσος γύρισε στον Καλλίγερο και ο μέσος των φιλοξενούμενων πλάσαρε σωστά για το 0-3. Στην τελευταία ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου, η ομάδα του Βαγγέλη Γατσέλου έκανε τέσσερα τα τέρματα της.

K14 AGALIA

Ο Κούτη εκτέλεσε φάουλ, ο Μάκρας με γυριστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και ο Καρτίμπελης στην επαναφορά δεν δυσκολεύτηκε να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 0-4.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Γιώργος Τριχιάς προχώρησε σε αλλαγές θέλοντας να αλλάξει ορισμένα πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας του, γεγονός που βοήθησε αρκετά τα Δωδεκάνησα. Στο 57’ ο Μπαρός με ωραία προσπάθεια μπήκε στην περιοχή και αφού απέφυγε τον Χωριανόπουλο πλάσαρε σε κενή εστία, μειώνοντας σε 1-4.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Κυριόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ισκάς με κοντινή κεφαλιά πέτυχε το 2-4, βάζοντας νέα δεδομένα στην αναμέτρηση. Παρά τα δύο γρήγορα γκολ που δέχθηκαν, οι Κυκλάδες δεν κατάφεραν να αντιδράσουν και στο 61’ ο Μάκρας με κάθετη βρήκε τον Ισκά και ο τελευταίος με υποδειγματικό πλασέ έφερε τους γηπεδούχους σε απόσταση ενός γκολ.

Στο 64’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να κλειδώσουν το τρίποντο, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Κούτη, ο Κουλακιώτης με γυριστή κεφαλιά σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Κουλούρη, ενώ στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, ο Ρότσι στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα από την περιοχή, έκανε χέρι, με αποτέλεσμα ο κ. Παγωνάς να καταλογίσει πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Νικολάου, όμως ο μέσος των γηπεδούχων νικήθηκε από τον Χωριανόπουλο που με σπουδαία επέμβαση χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

K14 XORIANOPOULOS

Διαιτησία

Παγωνάς Γιώργος

Βοηθοί: Αρέστης - Ζαρίδας

DODEKANISA KYKLADES K14 diaithtes

Οι συνθέσεις:

Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου (Γιώργος Τριχιάς): Κουλούρης (47’ Πλάτσης), Μάκρας, Μανωλάκης, Σαρηγιάννης, Μανούσογλου, Αμπελάς (55’ Κωστομοίρης), Ισκάς, Νικολάου, Κρητικός (77’ Σεχάι), Κυριόπουλος (77’ Στραντζόπουλος), Σώνο (47’ Μπαρός).

DODEKANISA K14

Ε.Π.Σ. Κυκλάδων (Βαγγέλης Γατσέλος): Χωριανόπουλος, Δρόσος (41’ Ντούπης, 78’ λ.τρ. Καρούσης), Μουχάντρι, Ρότσι, Ρούτσι, Κούτη, Καρτίμπελης, Ζουμής (81’ Ορφανός), Καλλίγερος (41’ Καπέλλας), Κουλακιώτης (67’ Λαρεντζάκης), Γκιόνι.

KYKLADES K14

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023

 

Με πληροφορίες από το xxsports.org

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares