Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2012 08:38

Δηλώνει σήμερα συμμετοχή ο Αστέρας Σύρου

asteras-andriakos penalty 2011

Ξεκινάει ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς για τον Αστέρας Σύρου.

syros RAOYZAIOS arxikaΣήμερα θα κατατεθεί στην Ένωση Κυκλάδων η συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα 2012-13.

Έκτακτο συμβούλιο έχει "επικαλεστεί" αυτήν την εβδομάδα, όπου θα παρουσιαστούν τα καινούργια πρόσωπα της διοίκησης, καθώς και το οικονομικό και αγωνιστικό πλάνο της χρονιάς....

Παρά τις φήμες και τις κακές «γλώσσες» που ήθελαν την εξαφάνιση αυτού του ιστορικού συλλόγου, η ομάδα φέτος θα παρουσιάσει έναν καινούργιο πρόσωπο, βασιζόμενους σε παίχτες "σημαίες" της ομάδας και προσθήκης νεαρών παιχτών του νησιού με σκοπό τη δημιουργία ομάδας με μέλλον και όχι ομάδα εντυπώσεων!, μας τόνισε ο κ. Γκάτζος.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα λήξει και το σίριαλ της θέσεις του προπονητή, όπου φαβορί είναι ένας άνθρωπος σημαία του νησιού, όπως επίσης και γυμναστής ανάλογης αξίας!!!

asteras 2011-12

Αγωνιστικά έχει κλείσει η υπόθεση για 2 παίχτες που έχουν αγωνιστεί στην Β και Γ εθνική.

Η διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της Ένωσης Γιάννη Σιγάλα και τους συνεργάτες του για την επισκευή του χόρτου στο στάδιο της πρωτεύουσας και υπόσχεται μετέπειτα συνεργασίες στο μέλλον! όπως επίσης και στον κ. Πέτρο Ραουζαίο για τη χορηγία αγωνιστικού υλικού για τη φετινή χρονιά!.

 

Τέλος, η διοίκηση έχει σαν σκοπό την ανταλλαγή σκέψεων και υλικού με τις υπόλοιπες ομάδες της Σύρου, έτσι ώστε τα παιδιά να μην μένουν σε αγωνιστική απραξία όπως με τον Α.Ο.Σ. τον Άγιαξ Σύρου και τον Πάγο... Σήμερα υπάρχει συναντήσει με τη διοίκηση και τον προπονητή κ. Πελέκη για αυτό το θέμα, όπου τους ευχαριστεί θερμά.

Σε λίγες μέρες θα υπάρχουν νεότερα! μας είπε κλείνοντας ο γενικός αρχηγός του Αστέρα κ. Φώτης Γκάτζιος

asteras-ao tinou 14-10-2011

Στον 2ο όμιλο ο Αστέρας Σύρου…

Όπως όλα δείχνουν, ο Αστέρας Σύρου θα είναι στον 2ο όμιλο του φετινού πρωταθλήματος, μαζί με ομάδες από τα νησιά της Πάρου, Σερίφου, Σίφνου και Μήλου.

Αν τελικά δεν υπάρχει κάποια απώλεια ή προσθήκη ομάδας, τότε θα μιλάμε για έναν όμιλο των επτά! Όπου θα είναι ο ΑΟ Πάρου, Νηρέας ή Μαρπησσαϊκός, Αστέρας Μαρμάρων, ΑΟ Σερίφου, Αστέρας Σύρου, Πανσιφναϊκός και Παμμηλιακός.

asteras-anw syros 1-2 kypello 24-9-2011 1

paros-adonis

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares