Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 11:23

Οπαδοί του Άρη ζήτησαν εξηγήσεις για τον αποκλεισμό-έκπληξη

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν κατάφερε να προκριθεί στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, μένοντας εκτός από τη Λαμία. Κάτι που δεν άρεσε καθόλου στους οπαδούς του συλλόγου!

Το ζευγάρι ανάμεσα στη Λαμία και τον Άρη ήταν το μόνο που αγωνίσθηκε κανονικά για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι υπόλοιποι αγώνες αναβλήθηκαν λόγω της κακοκαιρίας. Το αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα ήρθε ισόπαλο χωρίς σκορ και ο επαναληπτικός φαινόταν πως θα κρύβει εκπλήξεις. 

Η ομάδα της Λαμίας πήρε τη νίκη στην παράταση με σκόρερ τον Άνταμ Τζανετόπουλο στο 117΄. Οι οπαδοί του Άρη δεν άφησαν τον αποκλεισμό αυτό να περάσει έτσι και περίμεναν το πούλμαν της ομάδας στο δρόμο. Στις 3:30 τα ξημερώματα, 80 οπαδοί του συλλόγου ανέμεναν την αποστολή στα διόδια των Μαλγάρων και ζήτησαν εξηγήσεις. 

Αυτά που μετέφεραν στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ήταν χαρακτηριστικά: «Δεν γίνεται να μην βάζετε γκολ στην Λαμία σε 3 παιχνίδια και να χάνετε 2 πέναλτι. Γελάει μαζί σας όλη η Ελλάδα, δεν γίνεται να μας ξεφτιλίζετε έτσι. Είναι η τελευταία φορά που μας βλέπετε ήρεμους, την επόμενη φορά δεν θα μιλήσουμε». Μετέπειτα μίλησαν για λίγο με τον Άκη Μάντζιο και αποχώρησαν. 

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares