Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012 11:00

ΑΜΣ Φιλωτίου: ''Ευχαριστήριο σε Θύελλα και διαιτητές''...

THIELLA-FILOTI

Στην έκδοση δελτίου τύπου προχώρησε ο ΑΜΣ Φιλωτίου. Ο Σύλλογος της Νάξου με το έγγραφο του ευχαριστεί το Δ.Σ της Θύελλας Καμαρίου, καθώς και το διαιτητικό τρίο του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.

filoti blueΟ Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Θύελλας Καμαρίου για την φιλοξενία τους .

Παράλληλα, κρίνουν αναγκαίο να δώσουν συγχαρητήρια στο διαιτητικό τρίο Μενδρινού , Δεσύπρη , Αντισιμάρη για την ορθότητα και την αντικειμενικότητα των αποφάσεων τους κατά τη διάρκεια τον αγώνα της ομάδας μας με την Θύελλα Καμαρίου. Με τέτοιες διαιτησίες σίγουρο είναι ότι το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο θα προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω στις δύσκολες ημέρες που διανύει. Πιστεύουμε ότι αποκτούν μεγαλύτερη αξία τα συγχαρητήρια όταν αυτά προέρχονται από την ομάδα που τελικά ηττήθηκε.

Θα πρέπει όχι μόνο να κατακρίνουμε αλλά όταν είναι σωστές και αντικειμενικές να επιδοκιμάζουμε και να επικροτούμε τις καλές διαιτησίες .

YPOGRAFES

ΣΗΜ: Το δελτίου τύπου μας έχει αποσταλεί αρκετές ημέρες πριν, αλλά η δημοσίευση του καθυστέρησε με ευθύνη μας, λόγο τεχνικών προβλημάτων.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares