Τρίτη, 12 Μαΐου 2020 09:30

Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο η κατάκτηση του Πρωταθλήματος από την Άνω Μερά

Σαν Σήμερα (Τρίτη 12 Μαϊού) το Αθλητικό Σωματείο Άνω Μεράς πριν από 1 χρόνο κατέκτησε το Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων και την άνοδο στη Γ' Εθνική Κατηγορία μετά από ένα χιτσκοκικό τελικό απέναντι στον Πανναξιακό.

Η ποδοσφαιρική χρονιά 2018-2019 έφερε πολλές αλλαγές στην Άνω Μερά τόσο στην αρχή όσο και στην διάρκεια του Πρωταθλήματος, καθώς ξεκίνησε με προπονητή τον Χρήστο Πελέκη ο οποίος και έλυσε τη συνεργασία του με τους Μυκονιάτες μετά την ισοπαλία με τον Α.Ο. Σύρου (0-0). Στο σημαντικός εκτός έδρας «διπλό» επί του Α.Ο. Μυκόνου στο τιμόνι της ομάδας βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Συριανός ως υπηρεσιακός προπονητής.

Το «τιμόνι» της Άνω Μεράς θα αναλάβει ο Πέτρος Ξανθόπουλος οποίος και θα οδηγήσει την ομάδα στην επόμενη φάση το Πρωταθλήματος ως πρωτοπόρο και αήττητη με 32 βαθμός και έχοντας σε 12 αγώνες, 10 νίκες και 2 ισοπαλίες.

sosj_8b644.jpg

Όμως η Β' φάση του Πρωταθλήματος ξεκίνησε με ήττα από τον συντοπίτη Α.Ο. Μυκόνου με σκορ 1-0, μετά από αυτό το αποτέλεσμα λύθηκε η συνεργασία των Ανωμεριτών με τον γνωστό προπονητή, για να αναλάβει αυτή τη φορά το «τιμόνι» της ομάδας ο Φώτης Παπαπαναγής ο οποίος και οδήγησε του Μυκονιάτες στη πρώτη θέση του ομίλου και στο τελικό του Πρωταθλήματος στης 12 Μαΐου 2019 ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο ανακαινισμένο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων στη Σύρο.

edpl_2bfb7.jpg

Στο μεγάλο τελικό η ομάδα της Μυκόνου αντιμετώπισε τον αήττητο μέχρι εκείνο το βράδυ Πανναξιακό, στη κανονική διάρκεια οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1, το ίδιο σκορ έμεινε και στη παράταση και όλα κρίθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι όπου και η Άνω Μερά κέρδισε του Ναξιώτε με 4-5 και πήρε το εισιτήριο για την Γ' Εθνική.

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ του τελικού εδώ.

Τα highlights και όλη η διαδικασία των πέναλτι από τον τελικό.

Δείτε όλο το φωτογραφικό υλικό από τον τελικό.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares