Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2012 09:10

Κοπή πίτας με εκλογικά αποτελέσματα στον Αστέρα Μαρμάρων

pita 2012 astera

Έγινε σήμερα, 21 Ιανουαρίου η κοπή της πίτας του Αστέρα Μαρμάρων στα γραφεία του συλλόγου. Η εκδήλωση περιελάμβανε και εκλογές για την ανάδειξη του ΔΣ.


Πολύς κόσμος βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου - μέλη, διοίκηση, προπονητής, παίκτες και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης έδωσαν το παρών. Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του προέδρου, William Hill Poker Σάμιου Ανδρέα, ο οποίος επικεντρώθηκε στα προβλήματα που ταλανίζουν το σύλλογο, κυρίως οικονομικά, αλλά και γενικότερου ενδιαφέροντος από την τοπική κοινωνία, ώστε να ευαισθητοποιηθεί περισσότερο προς θέματα αθλητισμού. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Δήμαρχος, κ. Χρήστος Βλαχογιάννης, που μετά από δέσμευση για επίλυση κάποιων θεμάτων προχώρησε σε ευχές, όπως και ο Αντιδήμαρχος, κ. Κωβαίος Μάρκος. Μίλησαν επίσης ο πρόεδρος της κοινότητας Αρχιλόχου κ. Γιώργος Ρούσσος και ο εκπρόσωπος της ΔΕΚΠΑ κ. Φραγκίσκος Βελέντζας.

Εν συνεχεία ο πατήρ Χρήστος Πετρόπουλος έκανε τον καθιερωμένο αγιασμό για το νέο έτος και ακολούθησε η κοπή της πίτας.

Εκλογές 
Τέλος έγιναν εκλογές όπου τα μέλη του συλλόγου ψήφησαν για το νέο Δ.Σ.  όπου εκλέχτηκαν οι κ.κ. Ανδρέας Σάμιος,  Γεώργιος Καπαρός, Ευστράτιος Ν. Χριστόφορος, Σπανός Δημήτρης, Νικόλαος Δ. Χριστόφορος, Χρήστος Αθ. Χριστόφορος, Διαμαντής Πούλιος και Απόστολος Ραγκούσης. Τις επόμενες μέρες θα συσταθεί σε σώμα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares