Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2011 21:02

Άλλο ένα τρίποντο! Αστέρας Σύρου – Ανδριακός 1-0

asteras-andriakos_1_2011

Πριν λίγη ώρα τελείωσε το παιχνίδι της Β΄ κατηγορίας του πρώτη ομίλου ανάμεσα στον Αστέρα Σύρου και τον Ανδριακό.

Με το ¨φτωχό¨ 1-0 ο Αστέρας Σύρου κατάφερε να ανακάμψει την αντίσταση του Ανδριακού και να πάρει το Τρίποντο μόλις από το 1ο λεπτό του αγώνα με σκόρερ τον Ρηγούτσο.

Με γκολ από τα αποδυτήρια οι Συριανοί βρέθηκαν μπροστά στο σκορ έπειτα από ενέργεια από τα δεξιά του Σίμου, κερδίζοντας πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ρηγούτσος ο οποίος ευστόχησε και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Αστέρα.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο με τον Ανδριακό να ξαφνιάζεται με το ξεκίνημα του αγώνα, όμως αργότερα να προσπαθεί να ισορρόπηση το ματς.

Στο 12΄ ο Κόκκαλης επιχείρησε ένα σουτ έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω από την εστία του Παπουτσή.

Στο 24΄ πιάνει μια κεφαλιά μέσα στην περιοχή, έπειτα από κόρνερ του Ξανθάκη, καταλήγοντας η μπάλα λίγο έξω.

asteras-andriakos_2_2011

Ένα λεπτό αργότερα στο 25΄ εξ επαφής ο Ξανθάκης χάνει μοναδική ευκαιρία να κάνει το 2-0 για τον Αστέρα.{div float:left}{/div}

Στο 29΄ η μοναδική φάση για τον Ανδριακό ήρθε από τον Μαστροδήμα ο οποίος έπιασε ένα πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, όμως ο Ρούσσος έδειξε για άλλη μια φορά την κλάση του και έδιωξε την μπάλα.

Στο 41΄ έγινε η τελευταία φάση για το ημίχρονο με τον Ξανθάκη να έχει δοκάρι έπειτα από σέντρα του Παράβαλου από τα αριστερά.

Στο δεύτερο μέρος οι φάσεις ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού με τον Αστέρα να θέλει το δεύτερο γκολ και με τον Ανδριακό να μην μπορεί να ισοφαρίσει παρά την προσπάθειά του.

Στο 55΄ ο Αστέρας κερδίζει έμμεσο έξω από την περιοχή καθώς ο Παπουτσής κρατούσε την μπάλα εκτός της οριογραμμής της μεγάλης περιοχής. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ξανθάκης στέλνοντας την μπάλα έξω.

{div float:left}{/div}Στο 61΄ ο Παράβαλος (κάνοντας ένα εξαιρετικό παιχνίδι) από τα αριστερά στέλνει την μπάλα στον νεαρό Καπετανάκη ο οποίος χάνει μεγάλη ευκαιρία από το σημείο του πέναλτι να κάνει το 2-0.

Στο 75΄ από μπαλιά του Κόκκαλη ο Μανούσος, βρέθηκε απέναντι από το τέρμα χάνοντας και αυτός την ευκαιρία να κάνει το 2-0.

Και τέλος στο 83΄ από πάσα του Σίμου ο Παράβαλος έπιασε ένα σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και η μπάλα καταλήγει λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι.

Καμία ιδιαίτερη φάση δεν υπήρξε από πλευράς Ανδριακού, και το παιχνίδι έμεινε στο τελικό 1-0.

asteras-andriakos_3_2011

Οι Συνθέσεις των ομάδων:

Σύνθεση Αστέρα Σύρου: (Λαζαρίνος), Ρούσσος Ν., Καλόγερας, Σφακιανάκης, Καμπάνης, Βασάλος, Κόκκαλης, Παράβαλος, Ξανθάκης, Σίμος., Ρηγούτσος, Καπετανάκης.

Σύνθεση Ανδριακός: (Ανίσης) Παπουτσής, Κριτής Γ., Μπάλας, Κοντομάρκος, Κριτής Ν., Χάλας, Μαστροδήμας, Κρεατσούλας, Κουλούρης, Χαζάπης, Κοντός.


Αστέρας Σύρου-Ανδριακός 1-0, Λήψη Γιάννης... by sportcyclades
Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares