Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2011 02:45

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί (video)….

poylos_sigalas

Για 8η μέρα συνεχίζετε η προετοιμασία της Άνω Σύρου με τον Τεχνικό των κίτρινων Μάκη Πούλο να «τρίβει» τα χέρια του από ικανοποίηση, βλέποντας την όρεξη για δουλειά που επιδεικνύουν στις καθημερινές προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του.

Μετά το μεταγραφικό μπαράζ της Άνω Σύρου πληροφορίες λένε ότι η Διοίκηση της ομάδας ίσως κάνει 2-3 κινήσεις ακόμα για την ολοκλήρωση του ρόστερ.

Απο παρασκευή οι διπλές

Όσο περνούν οι μέρες το πρόγραμμα των προπονήσεων αρχίζει να γίνετε εντονότερο και ήδη από σήμερα άρχισαν οι ασκήσεις ελκυσμού και αντοχής οι οποίες στοχεύουν στην ανάταση της δύναμης και της φυσικής κατάστασης. Από την Παρασκευή οι προπονήσεις τις ομάδας  θα γίνουν διπλές, όπου   αναμένετε και η συμμετοχή ορισμένων παιχτών που δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα την προετοιμασία.

Ο Μάκης Πούλος εφαρμόζει στην ομάδα ότι τελευταίο υπάρχει στην προπονητική που πλέον επιτάσσει οι προετοιμασίες των ομάδων να γίνονται με πολύ χρήση μπάλας  η οποία περιέχετε στης περισσότερες ασκήσεις των προπονήσεων.

Τσεκ απ

Στο μεταξύ το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου επισκέπτονται επί καθημερινής βάσης οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπου με κλεισμένα ραντεβού περνούν από εξονυχιστικές εξετάσεις , προκειμένου να υπογραφούν οι καταστάσεις υγείας τις ομάδας.

Ο Μάκης Πούλος  μίλησε στην κάμερα του syrostoday.gr δείτε το video



Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares