×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2011 14:55

ΣΤΟ ΝΗΡΕΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΣΤΡΑΤΟΣ

mostratos_yiorgos

Με την φανέλα της ομάδα που τον γέννησε ποδοσφαιρικά, θα αγωνίζεται την προσεχή περίοδο ο πολύπειρος επιθετικός Γιώργος Μοστράτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η ομάδα του Νηρέα θα εχει στη δυναμη του τον πρώην ποδοσφαιριστή της. Ο Γιώργος Μοστράτος αναμένετε να βοηθήσει στο έπακρον την επιθετική γραμμή, με την τεράστια εμπειρία που έχει από ομάδες σε εθνικές κατηγορίες όπως, ΑΟ Συρου, Αθηναικο, Κέρκυρα, Αχαρναϊκός, Θήβα και Νέα Ιωνία.

Ο Προπονητής της ομάδας κ Ανδρέας Σπυρόπουλος, σίγουρα θα έχει στα χέρια του ένα πολύτιμο εργαλείο για το νέο πρωτάθλημα.

Ο Γιώργος Μοστράτος παράλληλα, έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Μαρπησσαϊκό, για να προπονεί τις ακαδημίες του, οι οποίες όμως δεν θα πάρουν μέρος σε κάποιο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων, αλλά θα αγωνίζονται σε διάφορα τοπικά τουρνουά.

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο Γιώργος Μοστράτος αγωνίστηκε την περσινή σεζόν με την φανέλα του Μαρπησσαϊκού, φέτος ο Μαρπησσαϊκός δεν θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων αλλά θα παραδώσει τα δελτία των παικτών του στον Νηρέα για την επικείμενη Ένωση των ποδοσφαιρικών ομάδων στην Πάρο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares