×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Κυριακή, 27 Αυγούστου 2017 22:30

Οι ομάδες χτίζονται με δουλειά και υπομονή, πρέπει να παλέψουμε

Η χαρμόσυνη είδηση για την επαναδραστηριοποίηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΣ Ίου και η συμμετοχή της ανδρικής ομάδας στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων, δεν θα μπορούσε παρά να ταυτιστεί με την ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας από τον πλέον κατάλληλο άνθρωπο που έχει υπηρετήσει τον σύλλογο, τον Θόδωρο Καραβά.

Ο Θόδωρος Καραβάς, έχει διατελέσει προπονητής στον ΑΣ Ίου από τη σεζόν 2002-2003, ενώ ήταν ο πρωτεργάτης και ιδρυτής των Ακαδημιών. Είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA B, ενώ μέσα σε όαλ αυτά τα χρόνια έχει θητεύσει στην Αναγέννηση Νάξου (2008-2009) και στην Αγγλική Badley Stoke (2012-2013).

ios filoti 29 11 2013 0

Η διοίκηση της ομάδας της Ίου, θέλοντας να δώσει και πάλι ζωντάνια στο ποδόσφαιρο του νησιού, έλαβε την απόφαση να εμπιστευτεί έναν άνθρωπο που γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενο και έχει τα τελευταία χρόνια ταυτίσει το όνομα του με τον ΑΣ Ίου.

Τι λέει όμως ο ίδιος ο Θόδωρος Καραβάς για αυτό το νέο ξεκίνημα του ΑΣ Ίου;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω μετά από αρκετά χρόνια στην ιστορική ομάδα της Ίου και θα συνεργαστώ με παράγοντες και αθλητές που στο παρελθόν γνωρίσαμε όμορφες στιγμές. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη όχι μόνο η πρόταση που δέχθηκα αλλά και το σκεπτικό της νέας διοίκησης της ομάδας για την συμμετοχή στην Α΄ Κατηγορία Κυκλάδων. Ένα σκεπτικό που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και έχει σαν κύρια ιδέα το ήθος και το καλό ποδόσφαιρο. Μια Διοίκηση η οποία μου έδωσε να καταλάβω ότι έχει όραμα και διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς στην τοπική κοινωνία της Ιου».

Η τελευταία συμμετοχή στα πρωταθλήματα για το Ανδρικό τμήμα χρονολογείτε από τη σεζόν 2012-2013, τον προβληματίζει η αγωνιστική απραξία;

«Σίγουρα οι συνθήκες είναι διαφορετικές πλέον, η ομάδα προέρχεται από μία τετραετία απραξίας, ένα νέο εγχείρημα, με παιδιά από την παλιά φρουρά και από την Ακαδημία, την οποία ανελλιπώς υπηρετούσα. Μας περιμένει πολλή δουλειά. Το ποδόσφαιρο πάνω από όλα είναι να ξέρεις να παλεύεις. Να προσπερνάς εμπόδια που βρίσκεις μπροστά σου. Οι ομάδες χτίζονται με δουλειά και υπομονή».

Η Ίος πάντα διέθετε μία καυτή έδρα, ενώ το ποδόσφαιρο στο νησί κατά το παρελθόν έχει γνωρίσει μεγάλες δόξες και ο Θόδωρος Καραβάς γνωρίζει πολύ καλά ότι ο κόσμος μπορεί να δώσει τεράστια ώθηση στην ομάδα:

«Κλείνοντας, θα ήθελα να τονίσω ότι ο κόσμος είναι πάντα ο δωδέκατος παίχτης και τον θέλουμε στο πλευρό μας σε αυτή την προσπάθεια. Εύχομαι λοιπόν μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία για όλους μας».

ios 8yella 22 12 2013 1

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares