Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016 14:04

Να αφήσουν στην άκρη την παραπληροφόρηση

Την προηγούμενη εβδομάδα μέλη της ΕΠΣ Κυκλάδων μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Φρέρης, όπως και ο επικεφαλής της μειοψηφίας κ. Καφτηράνης κλήθηκαν να καταθέσουν στον Εισαγγελέα Σύρου σχετικά με την παροχή που είχε υποσχεθεί στα σωματεία ο κ. Καφτηράνης.

Αναφερόμαστε στην χορηγία δωρεάν μετακινήσεων και διαιτησίας που είχε υποσχεθεί ο κ. Καφτηράνης στη Γενική Συνέλευση της Πάρου.

Την ώρα που οι αρχές εξετάζουν την συγκεκριμένη πρόταση για τυχών υπερβάσεις του νόμου, καλώντας για κατάθεση αρκετά μέλη, υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον κ. Καφτηράνη να καταθέτει ως κατηγορούμενος, πράγμα που ο ίδιος αντικρούει με την ακόλουθη καυστική ανακοίνωση:

Απάντηση σε δημοσιεύματα

Όπως  καταλάβατε , αγαπητοί μου φίλοι του ποδοσφαίρου , άρχισαν τα τοπικά  πρωταθλήματα και έπρεπε κάποιοι την ανυπαρξία και τα λάθη τους να τα «καλύψουν» . Τι είναι επομένως πιο εύκολο;;;; Η μπάλα  στην εξέδρα !!! Δυστυχώς συνηθισμένη πράξη..

Λυπούμαι πραγματικά για κάποιους που νομίζουν ότι η κοινωνική τους αναγνώριση θα έρθει μέσα από το ψέμα και τη  στοχοποίηση  άλλων ανθρώπων. Τους διαβεβαιώνω ότι το ψέμα έχει κοντά «ποδάρια» , όπως πολύ σοφά λέει ο λαός μας και «γελάει καλύτερα αυτός που γελάει τελευταίος». Προσωπικά δεν κλήθηκα από κανέναν Εισαγγελέα , ως κατηγορούμενος , όπως παρουσιάζεται από κάποια «αντικειμενικά» site που με τον τρόπο που λειτουργούν πιστεύουν ότι ασκούν δημοσιογραφία. Δεν γνωρίζω ούτε και θέλω να μάθω  τι και ποιους  εξυπηρετούν;;;;   Μάρτυρας κλήθηκα , όπως και άλλοι, από το ειρηνοδικείο για κάποια πάλι «αντικειμενικά» δημοσιεύματα από τα γνωστά «αντικειμενικά» site. Αυτή είναι η αλήθεια. Τίποτα λιγότερο ή περισσότερο !! Όλα τα υπόλοιπα εξυπηρετούν άλλους   , ίσως , σκοπούς.  Ευτυχώς όμως υπάρχει και η Δικαιοσύνη!!! .

Τους συμβουλεύω να αφήσουν στην άκρη την παραπληροφόρηση και την αναμετάδοση ψευδών και κατά παραγγελία  ειδήσεων…

Ας ασχοληθούν με την πραγματική αναβάθμιση του ποδοσφαίρου  ως κοινωνική δραστηριότητα και να μη το χρησιμοποιούν  ως εφαλτήριο για άλλους σκοπούς και στόχους….

Αλήθεια  πόσο χαμηλά θα φτάσουν;;;   

Χρήστος Καφτηράνης  - Μέλος της ΕΠΣ Κυκλάδων

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares