Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016 00:32

Πανθηραϊκός: Τους ευχαριστούμε όλους...

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς όλους εξέδωσε ο Κυπελλούχος Κυκλάδων Πανθηραϊκός.

Η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανθηραϊκού Α.Ο, ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει τον προπονητή της ομάδας μας κ. Αρχοντάκη Γεώργιο, τους συνεργάτες του κ. Διγγελίδη Αθανάσιο, κ. Φουστέρη Ιωάννη, κ. Χατζηαντωνίου Αντώνιο, κ. Νομικό Χρήστο και κ. Φύτρο Μάρκο, καθώς επίσης και όλους τους ποδοσφαιριστές, για την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυκλάδων. 

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον προηγούμενο προπονητή του Πανθηραϊκού, κ. Κωνσταντόπουλο Αλέξανδρο, καθότι και σε αυτόν ανήκει ένα μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας. 

Επιπλέον, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε για την κόσμια συμπεριφορά τους, τους φίλους της ομάδας μας, που ταξίδεψαν μέχρι τη Νάξο και στήριξαν με το δικό τους τρόπο τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας. Επίσης ευχαριστούμε θερμά και εκείνους που δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν την αποστολή της ομάδας μας , όμως σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι γεμίζουν ασφυκτικά το γήπεδο του Πανθηραϊκού, εκφράζοντας την στήριξη και την αγάπη τους. Θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να πετύχουμε τους στόχους μας και να τους χαρίσουμε κι άλλες χαρούμενες στιγμές.

Θέλουμε ακόμη να ευχαριστήσουμε, όλους τους φορείς και τα αθλητικά σωματεία για τις ευχετήριες επιστολές τους προς την ομάδα μας.

Αξίζουν επίσης συγχαρητήρια στην Ε.Π.Σ Κυκλάδων για τη διοργάνωση του Τελικού, στη διαιτητική τριάδα της αναμέτρησης για την καλή διαιτησία τους, καθώς και στην ομάδα του Π.Α.Σ Νάξου, για την βράβευσή της με το Κύπελλο Ήθους.

Ακόμη, ευχαριστούμε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την κάλυψη και προβολή του Τελικού.

Τέλος, εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στον φιναλίστ του Τελικού Α.Ο Σύρου, ο οποίος ήταν ένας πραγματικά άξιος αντίπαλος.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου Κυκλάδων αποτελεί μια ένδοξη στιγμή για το Σωματείο μας, ωστόσο από σήμερα ανήκει στο παρελθόν, αφού ο Πανθηραϊκός στρέφει την προσοχή του στην επίτευξη των υπόλοιπων αγωνιστικών του στόχων.

Δια το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος Νίκος Καμπουράκης

Ο Γεν. Γραμματέας Μάκης Βασαλάκης 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares