Σάββατο, 02 Ιανουαρίου 2016 21:35

Απολογισμός και ευχές από την Λάβα

Με έναν μίνι απολογισμό για το προηγούμενο έτος η Λάβα Εμπορείου στέλνει της δικές της ευχές για μία καλή χρονιά.

Μια καινούργια αθλητική χρονιά μπαίνει και η ομάδας αφήνει πίσω το 2015 βρίσκοντας την στην κορυφή της βαθμολογίας και πλέον με ένα δυνατό και αγαπημένο σύνολο παικτών από όλα τα χωριά της Σαντορίνης!
Ο δρόμος όμως μέχρι εδώ δεν ήταν καθόλου εύκολος καθώς από την διοίκηση της ομάδας πάρθηκαν σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της ξεκινώντας από τον το τεχνικό επιτελείο την αρχή έκανε ο κ. Αντώνης Ερρίκος, ο οποίος με την εμπειρία του δημιούργησε την Ακαδημία μας όπου σήμερα είναι μεγαλύτερη στο νησί με περίπου 120 παιδιά.
Στη συνέχεια «τα κλειδιά» παραδόθηκαν στον κ. Αντώνη Καντζελη ο οποίος με πολύ μεράκι και αγάπη έχει δημιουργήσει ένα σύνολο αθλητών με την πραγματική έννοια "ΟΜΑΔΑΣ" παίζοντας ταυτόχρονα καλό ποδόσφαιρο και πρωταγωνιστεί στην βαθμολογία του ομίλου, αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι λόγο των πολλών τραυματισμών και επαγγελματικών υποχρεώσεων η ομάδα μας δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδι μέχρι σήμερα με όλους τους ποδοσφαιριστές της .
Ο στόχος μέχρι τώρα έχει επιτευχθεί και είναι ένας και μοναδικός η ομάδα μας πλέον έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων με σκοπό στο άμεσο μέλλον τα παιδιά των ακαδημιών μας και του νησιού μας να πρωταγωνιστούν και αθλούνται στα γήπεδα των Κυκλάδων και όχι μόνο !!
Το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω από όλα και το μεγάλο μας στόχο την ανακατασκευή και επιστροφή της ομάδας μας στο δημοτικό γήπεδο Εμπορείου ...

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares