Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015 16:16

«Πυροσβεστικός» ο Γαλανός… το ποδόσφαιρο ενώνει

Ο Πρόεδρος της επιτροπής γηπέδων της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Μάριος Γαλανός με επιστολή του προς το S.C. έκανε έναν μίνι, προσωπικό απολογισμό, ενώ θέλησε να ρίξει «νερό στη φωτιά» που έχει ξεσπάσει με τις ανακοινώσει του Πανθηραϊκού και του Πανναξιακού.

Ο νεαρός παράγοντας με την ανιδιοτελή προσφορά στον χώρο αφού τονίζει ότι είναι χαρά του να υπηρετεί το ποδόσφαιρο επιχειρεί να ρίξει τους τόνους στην κόντρα που έχει ξεσπάσει.GALANOS ME PAN

Η ορθότητα των απόψεων του κ. Γαλανού μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους, καθώς είμαστε τις άποψης ότι αυτές οι καταστάσεις θα πρέπει να αντιμετωπίζονται νηφάλια και με υπομονή.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Γαλανού:

Στο κλείσιμο της αγωνιστικής περιόδου του 2015 αισθάνομαι την ανάγκη να κάνω ένα απολογισμό για την χρόνια που πέρασε και την πρωτόγνωρη εμπειρία μου μέσα στο ΔΣ της ΕΠΣ Κυκλάδων .

Ένα χρόνο πριν πάταγα το χορτάρι των κυκλαδίτικων γηπέδων γεμάτος αγάπη για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό, αυτή η αγάπη λοιπόν μαζί με την στήριξη διάφορων φίλων με ώθησαν ώστε ένα χρόνο μετά να βρίσκομαι μέσα στα γήπεδα αλλά με μια βαριά ευθύνη προς όλους τους αθλητές και τα σωματεία μέσα από το ΔΣ της ΕΠΣ Κυκλάδων καθώς και από το πόστο παρατηρητή αγώνων .

Γνωρίζοντας λοιπόν από πρώτο χέρι τις δυσκολίες που έχει η κάθε ομάδα του νόμου μας και τις θυσίες που απαιτούνται από όλους (παράγοντες, αθλητές, φιλάθλους) για να μπορέσει να λειτουργήσει αυτό που όλοι αγαπάμε και λέγεται ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

Πάνω σε αυτές λοιπόν τις θυσίες όλων θέλω να συγχαρώ και να ευχηθώ καλή δύναμη και να υποσχεθώ κι εγώ και όλο το ΔΣ της ΕΠΣ Κυκλάδων ότι θα είμαστε κοντά σε όλους για την μεγάλη μας αγάπη το ποδόσφαιρο.

Κλείνοντας δράττομαι της ευκαιρίας και βλέποντας τις ανακοινώσεις στον απόηχο του παιχνιδιού Πανθηραϊκός - Πανναξιακός και έχοντας οριστεί την τελευταία στιγμή ως παρατηρητής αγώνα, νιώθοντας την ίδια χαρά και αγάπη που θα βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τις δυο από τις πιο καλές ομάδες του νομού μας, παρακολουθώντας λοιπόν το παιχνίδι ΕΙΔΑ 22 ποδοσφαιριστές και 2 τεχνικά επιτελεία να διψούν για την νίκη απέναντι σε ένα κατάμεστο γήπεδο… ΕΙΔΑ τον κόσμο να ανυπομονεί να ξεκινήσει ο αγώνας , ΕΙΔΑ όλους τους παίκτες να φεύγουν οι περισσότεροι μετά το τέλος του αγώνα αγκαλιασμένοι και χειροκροτούμενοι από το γήπεδο.

Δυστυχώς όμως όλοι μας έχουμε επικεντρωθεί σε όλα τα αλλά εκτός από αυτά, σίγουρα υπάρχουν και οι στιγμές με ένταση όπως και κάποιοι ανεγκέφαλοι φίλαθλοι παντού και σε όλες τις ομάδες στο χέρι όλων μας είναι να μείνουν έξω από τα γήπεδα και να σταματήσουν να αδικούν τις προσπάθειες όλων μας.

Ας κοιτάξουμε λοιπόν κάθε εβδομάδα πριν μπούμε στο γήπεδο το πανό που βρίσκεται σε κάθε αγωνιστικό χώρο των Κυκλάδων και φανερώνει αυτό που καλούμαστε όλοι να υπηρετήσουμε με θυσίες «ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΝΩΝΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ».

PANO TO POD ENONEI

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares