Κυριακή, 06 Δεκεμβρίου 2015 02:27

Στον Καρτεράδο το ντέρμπι, φωνές από τη Λάβα

Ο Καρτεράδος ήταν ο μεγάλος νικητής του Θηραϊκού ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Β΄ Κατηγορίας, αφού η ομάδα του κ. Τζούρου επικράτησε με σκορ 1-0 απέναντι στην αήττητη μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα Λάβα Εμπορείου.

Παρά την ήττα, η ομάδα του κ. Καντζέλη παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας διαφορά τριών βαθμών από τον δεύτερο, με έναν αγώνα περισσότερο. Από την άλλη πλευρά, ο Καρτεράδος με τη σημερινή νίκη έφτασε τους 9 βαθμούς, και πλέον αναρριχήθηκε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Πανθηραϊκού, και αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των δύο ομάδων. 

Πρώτο ημίχρονο

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη Λάβα να χάνει μια μοναδική ευκαιρία η οποία ήταν ουσιαστικά και η πιο σημαντική φάση που δημιούργησε σε όλο τον αγώνα. Συγκεκριμένα, στο πρώτο λεπτό, και μετά από εκτέλεση φάουλ του Φίτσο, ο Δακουτρός βρέθηκε μόνος στην καρδιά της άμυνας του Καρτεράδου, όμως δεν βρήκε στόχο από πολύ πλεονεκτική θέση. Από εκεί και έπειτα, το παιχνίδι ήταν κακό ποιοτικά, με κύριο χαρακτηριστικό του τις δυνατές μονομαχίες, ενώ οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν σχεδόν μηδαμινές. Στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, τα αίματα άναψαν ξαφνικά, έπειτα από μια αψιμαχία μεταξύ του αμυντικού του Καρτεράδου Κλουβάτου, και του επιθετικού της Λάβας Σπαρή. Αποτέλεσμα αυτής της διαμάχης ήταν η αποβολή και των δύο ποδοσφαιριστών από τον διαιτητή της συνάντησης κ. Βάιλα. Έτσι, από πολύ νωρίς και οι δύο ομάδες έμειναν με δέκα παίκτες. Για το υπόλοιπο του ημιχρόνου, ο Καρτεράδος ήταν πιο δραστήριος και με περισσότερη κατοχή μπάλας, όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια καλή φάση.

Δεύτερο ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο, και με την είσοδο του Χριστιανού, η Λάβα φάνηκε πιο αποφασισμένη, και πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που δεν έκανε στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο, η Λάβα δεν κατάφερε να φτάσει σε κάποια καλή φάση, τη στιγμή που ο Καρτεράδος αμυνόταν σωστά, χωρίς όμως να κλείνεται πίσω, αφού οι τυπικά γηπεδούχοι έψαχναν ανά πάσα στιγμή την εκδήλωση επίθεσης. Έτσι στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Καρτεράδος κατάφερε να κερδίσει πέναλτι, μετά από ανατροπή του Βαζαίου από τον Κρητικό, ο οποίος αντίκρισε και την κίτρινη κάρτα. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Νομικός, ωστόσο ο τερματοφύλακας της Λάβας Κρητικός μάντεψε σωστά, και μπλόκαρε την μπάλα, με χαρακτηριστική άνεση. Ό,τι δεν κατάφερε στη φάση αυτή ο Καρτεράδος, το κατάφερε λίγα λεπτά αργότερα, όταν έπειτα από σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Βαζαίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κρητικού, όντας εντελώς ξεμαρκάριστος. Στη φάση αυτή η Λάβα διαμαρτυρήθηκε για οφσάιντ. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το πρώτο γκολ που δέχθηκε ο Κρητικός, και η ομάδα της Λάβας γενικότερα στο φετινό πρωτάθλημα. 

Από αυτό το σημείο και έπειτα η Λάβα προσπάθησε να αντιδράσει, με μπροστάρη τον ψυχωμένο Κολιούση, ο οποίος προωθήθηκε από το κέντρο άμυνας στη μεσαία γραμμή, και προσπάθησε να συμπαρασύρει τους συμπαίκτες του με την μαχητικότητά του. Μάλιστα, έφτασε κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις, τη μία όμως το σουτ που επιχείρησε βρήκε σε σώματα, ενώ τη δεύτερη, το εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι που δοκίμασε πέρασε άουτ. Λίγο αργότερα, και έπειτα από μακρινή εκτέλεση φάουλ προς την περιοχή του Καρτεράδου, ο Ξαγοράρης έκανε την έξοδο, η μπάλα όμως πέρασε και έφτασε στον Βάλβη, ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα, όμως η επόπτης κ. Ψαρρά είχε σηκώσει τη σημαία υποδεικνύοντας οφσάιντ. Στη συνέχεια, έχουμε τη φάση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων για τους φιλοξενούμενους, αφού η Λάβα ζήτησε πέναλτι για χέρι μέσα στην περιοχή, έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ του Ξαγοράρη. Τελευταία καλή στιγμή για την Λάβα ήταν μια δύσκολη κεφαλιά του Κολιούση, με τον Ξαγοράρη να μπλοκάρει αποτελεσματικά. Στον αντίποδα, ο Καρτεράδος, θα μπορούσε να έχει κλειδώσει τη νίκη πιο νωρίς, αν ήταν πιο ουσιαστικός, αφού έχασε κάποιες καλές στιγμές στα τελευταία λεπτά του αγώνα, με πιο χαρακτηριστική αυτή του Βαζαίου, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ από κοντά όμως ο Κρητικός έδιωξε σωτήρια. 

Να σημειωθεί ότι η Λάβα τελείωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες, καθώς στο 89΄αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη και ο Δρόσσος, με τον διαιτητή Βάιλα να αναφέρει εξύβριση στο Φ.Α.

Έτσι ο Καρτεράδος έφτασε σε μια πολύ σημαντική νίκη, και πλέον ετοιμάζεται για το ταξίδι στη Νάξο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τραγαίας. Από την άλλη πλευρά, η Λάβα Εμπορείου θα προσπαθήσει να ξεπεράσει τη σημερινή ήττα, αφού ακολουθεί ένα ακόμα ντέρμπι, αυτή τη φορά εντός έδρας κόντρα στη Μάρπησσα. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Βάιλας με βοηθούς τον κ. Van Aaken και την κ. Ψαρά. 

Μετά τη λήξη του αγώνα, η ομάδα του Εμπορείου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Οι πολλές απουσίες παικτών και τα σφυρίγματα του διαιτητή, αυτή τη φορά κόστισαν, και παρά την ήττα, η ομάδα μας παραμένει στην πρώτη θέση του ομίλου. Παρά τη μη υπόδειξη καθαρού πέναλτι και άλλων φάσεων υπέρ μας, από την πρώτη στιγμή η ομάδα μας δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με τη διαιτησία, σεβόμενη την προσπάθεια που γίνεται από την Ε.Π.Σ. Κυκλάδων. Δυστυχώς όμως σήμερα γίναμε μάρτυρες μιας συμπεριφοράς από τον διαιτητή του αγώνα κ. Βάιλα, ο οποίος στο τέλος του αγώνα χαρακτήρισε με χυδαίο τρόπο τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους της ομάδας μας με την έκφραση "Άντε Γ........... όλοι σας".  Τέλος, ενημερώνουμε ότι η ομάδα μας θα κινηθεί νομικά απέναντι στον εν λόγω διαιτητή, καθώς θα ενημερώσει την Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ Κυκλάδων και την Κ.Ε.Δ Αθηνών.  Κλείνοντας, θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα του Α.Ο Καρτεράδου για τη νίκη του!"

Συνθέσεις

ΑΟ Καρτεράδου (Τζούρος): Ξαγοράρης Τ., Κλουβάτος Κ., Κλουβάτος Σ., Νταλης, Ξαγοράρη; Ν., Μήτσαινας, Αργυρός Γ. (80΄Αντινάι), Νομικός, Βαζαίος, Σελιστάι, Τζούρος (90΄Βαρμάζης).

Λάβα (Καντζέλης): Κρητικός, Δρόσος Κ., Βρενάγκρ, Δεμιρτζής, Κολιούσης, Κομορτζής (46΄Χριστιανός), Φίτσο, Δρόσος Ν., Σπαρης, Δακουτρός, Βάλβης (85΄Στεφανάκης).

12325168 974668239271659 963595560 n12335884 974668385938311 358174100 n12336011 974668219271661 1222897080 n12348364 974668352604981 458153434 n

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares