Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2014 13:50

Δεν μπόρεσε η Μύκονος…

Ένα ημίχρονο άντεξε ο ΑΟ Μυκόνου στο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό ο οποίος έπιασε κορυφή έστω προσωρινά.

 

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα το πρωί στην Μύκονο ο ΑΟΜ είχε καταφέρει στο πρώτο 45λεπτο να δείξει τα δόντια του στον Πανελευσινιακό, που ευτύχησε μάλιστα να ισοφαρίσει μόλις ένα λεπτό πριν το τελευταίο σφύριγμα σε αυτό το διάστημα.

Στην επανάληψη, όμως, η διαφορά δυναμικής και ποιότητας φάνηκε, με τους 'σταχυοφόρους' να... πυροβολούν κατά ριπάς στην αντίπαλη εστία και να φτάνουν σε επιβλητική νίκη με 5-2! Τη διαφορά έκαναν οι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές που διαθέτει η ομάδα της Ελευσίνας, όπως είναι ο Ρούσεφ, ο Κρολ ο Δουκάκης και ο Κουσκουνάς, που ανέλαβαν και την υπόθεση 'σκοράρισμα'.

Μόλις στο 5' ο Κουσκουνάς άνοιξε το σκορ με πλασέ, όμως στο 11' ήρθε η απάντηση από τους νησιώτες, όταν ο Βλαχόπουλος εκτέλεσε κόρνερ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, αφού πρώτα κόντραρε σε κάποιο σώμα. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 34' ο Βλαχόπουλος 'χτύπησε' ξανά και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του, αυτή τη φορά με κεφαλιά! Η... γκολάρα που πέτυχε, όμως, ο Δουκάκης στο 44' με εκπληκτικό σουτ στην κίνηση, έπαιξε κομβικό ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης. Με την έναρξη του β' μέρους (47') ο Ρούσεφ έγραψε το 2-3 με όμορφη εκτέλεση φάουλ, στο 51' ο Κρολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ με δυνατό σουτ και στο 64' ο Δουκάκης με το δεύτερο προσωπικό γκολ διαμόρφωσε το τελικό 2-5!

Διαιτητής ήταν ο Μάλαμας, με βοηθούς τους Ρούντο και Δουλγεράκη.

mykonos-panelefsiniakos-9-2-2014

Ντεμπούτο έκανε ο Τάσος Γούλας ο οποίος για πολλά χρονιά είναι ο «κρυφός ήρωας» της κυκλαδίτικης ομάδας.

ΑΟ Μυκόνου: (Γούλας-Δάρας), Παλιούρας, Μύρτινας, Βαλαμούτης, Μπαλής, Ζουγανέλης, Καρπαθάκης, Γιογιός (75' Θεοδώρου), Παππάς (60' Κυπριτίδης), Μπάτσι, Βλαχόπουλος, Λαλαής (65' Καρράς)

Πανελευσινιακος: (Δημήτρης Σπανός), Παλιγγίνης, Ριζογιάννης, Αλεξανδρόπουλος, Κουμπαρούλης (70' Παπαπαναγιώτου), Κοκκίνης, Στουρνάρας, Μιχελής, Κρολ, Κουσκουνάς, Ρούσεφ (75' Ουέλιγκντον), Δουκάκης (75' Μαρής).

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares