Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου 2014 12:07

Ετοιμάζεται να χορέψει... σάμπα ο Α.Ο. Σύρου!

Ξεκίνησαν τις προπονήσεις (για δοκιμή) ένας Βραζιλιάνος και ένας Αλβανός Ξεκίνησαν τις προπονήσεις (για δοκιμή) ένας Βραζιλιάνος και ένας Αλβανός

 

Επιστροφή στη δράση (μετά από εννέα ημέρες) με δοκιμές για τον Α.Ο. Σύρου... Ο πρωτοπόρος του 1ου ομίλου έχει φέρει στη Σύρο δυο παίκτες προκειμένου να δοκιμαστούν και σε περίπτωση που πάρουν το πράσινο φως από τον Μάκη Πούλος να αποκτηθούν. Πρόκειται για τον Βραζιλιάνο Μπρίτο Ντεφρέιτας και τον 22χρονο Αλβανό Ιβάν Βάτα.

 

Αμφότεροι έχουν ελληνική υπηκοότητα και μπορούν να αγωνιστούν χωρίς πρόβλημα. Ο Βραζιλιάνος αγωνίζεται στη θέση του επιτελικού χαφ, είναι παντρεμένος με Ελληνίδα κα βρίσκεται στη χώρα μας περίπου δέκα χρόνια.

Ο νεαρός Αλβανός από την άλλη αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και έχει συμμετοχές σε ομάδες των Εθνικών πρωταθλημάτων της χώρας του. Στην πρώτη προπόνηση έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία, ενώ δεν φάνηκε να υστερούν σε φυσική κατάσταση. Θα πάρουν μέρος στις προπονήσεις τόσο της Παρασκευής όσο και του Σαββάτου και μετά θα παρθεί η απόφαση αν θα αποκτηθούν για το υπόλοιπο της σεζόν.

aos dokimes1

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares