Πέμπτη, 02 Ιανουαρίου 2014 18:55

Σάλπαραν για τον 2ο γύρο οι Μικτές μας

Αναχώρησαν σήμερα οι Μικτές μας ομάδες Νέων και Παίδων, οι οποίες από αύριο μπαίνουν στον 2ο γύρο των αγώνων προεπιλογής Εθνικών ομάδων της ΕΠΟ.

Οι αναμετρήσεις όπως και στο πρώτο γύρο θα γίνουν στην Αθήνα από τις 3 έως τι 8 Ιανουαρίου στα γήπεδα της Ανάβυσσου και της Παλαιάς Φωκαίας, με πρώτη αντίπαλο για τις ομάδες των Κυκλάδων, τις αντίστοιχες της Σάμου.

Παίδες

Για τους Παίδες έχουμε κλήσεις από Σύρο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο και Μήλο, που θα είναι οι: Δεσυνιώτης, Κονδύλας, Φρ. Βουτσίνος, Γ. Βουτσίνος, Φρέρης, Πρέκας (Σύρος 2002), Πρίντεζης, Κουκούλης (Αίας Σύρου), Βαμβακάρης (Παναθηναϊκός Σύρου), Μπάιλας (ΑΟ Σύρου), Βερώνης (ΑΟ Μυκόνου), Σαρρής (ΑΟ Πάρου), Τσουκέ (Νηρέας), Φραγκίσκος, Ξενάκης, Δεγαϊτας, Μελανίτης, Πρεβόλης (ΠΑΣ Νάξου) και Μακρινός (Παμμηλιακός).

Νέοι

Στους Νέους, που εμφανίζονται με καλύτερες προοπτικές για το δεύτερο γύρο έχουν κληθεί αθλητές από Μύκονο, Άνδρο, Πάρο, Νάξο, Μήλο και Σύρο … Οι αθλητές που θα βρεθούν στην Αθήνα είναι οι: Νάζος (Ανω Μερά, Μύκονος), Τζορτανίδης, Τρανάκος (Αστέρας Κορθίου, Άνδρος), Σταθερός, Κρουσταλλάκης, Ν. Σκιαδάς (ΑΟ Πάρου) Ματάκιας, Δ. Σκιαδάς, Ζάκου (ΠΑΣ Νάξου), Γ. Ρούσσος (Νηρέας), Καρράς (ΑΣ Ιου), Ζούλιας (Παμμηλιακός), Φωτεινιάς, Κ. Ρούσσος (ΑΟ Πάγου), Καραδήμας, Φουάσης, Σταφυλάς, Καφτηράνης, Δεναξάς και Βόλτης (Αϊας Σύρου). Να σημειωθεί ότι ο Ρούσσος του Νηρέα και ο Τρανάκος του Αστερα Κορθίου κλήθηκαν την τελευταία στιγμή, λόγω της μη συμμετοχής των: Μιχάλοβιτσς και Κουλουρά.

Βαθμολογίες: ΝΕΩΝΠΑΙΔΩΝ

Αποτελέσματα: ΝΕΩΝ - ΠΑΙΔΩΝ

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares