Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013 17:39

«Επίδειξη ισχύος» ο Πανθηραϊκός στη Νάξο

Επιβλητικός ο Πανθηραϊκός πέρασε σα σίφουνας από μέσα στη Νάξο, όπου συνέτριψε με 7-1 τον Αστέρα Τραγαίας, που δέχτηκε μία από τις μεγαλύτερες ήττες στην ιστορία του.

THIRA FYTROS XROMATAΤο σκορ από μόνο του κάνει το παιχνίδι να μη χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης, καθώς η ομάδα του Αλέξη Κωνσταντόπουλου φάνηκε από το πρώτο λεπτό διατεθειμένη να μην αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους και με μία καθαρή νίκη να βρεθεί μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα του 3ου ομίλου. Πλέον ο Πανθηραϊκός, μετά το χθεσινό στραβοπάτημα της Θύελλα βρίσκεται μόνος πρώτος στη βαθμολογία με 24 βαθμούς, με τη Θύελλα να ακλουθεί με 22.

Γρήγορο και πολυσύνθετο ποδόσφαιρο, με άμυνα από «μπετόν» ήταν τα στοιχεία που έδωσαν στον Πανθηραϊκό μία τεράστια νίκη μέσα στο γήπεδο του Αγερσανίου.

THIRA SARRHS MEGA SYSTEMS1Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι όσο και αν προσπάθησαν δεν μπόρεσαν να μπουν ποτέ στο παιχνίδι, με τους περισσότερους παίκτες να βρίσκονται σε τραγική κατάσταση. Από το ναυάγιο διασώθηκαν οι: Αγγελής, Κατσούλης και Μαρούλης, ενώ στη θέση του τερματοφύλακα ο Στέλιος Παραράς, παρά την απειρία του δεν ευθυνόταν για κανένα από τα γκολ που δέχτηκε.

THIRA PLAYLAND1Διαμόρφωση του σκορ

Από δύο τέρματα πέτυχαν οι: Στεφανάκης, Κελίδης και Παναγιωτόπουλος, ενώ ο Ηλίας Μηνδρινός έβαλε και αυτός το όνομα του στους σκόρερ του ματς. Με τα σημερινά του τέρματα ο Κελίδης έφτασε τα 10 στο πρωτάθλημα και οδηγεί την κούρσα στον πίνακα των σκόρερ.

 

 

NAXOS KATSONIS1Στο 9ο λεπτό ο Στεφανάκης άνοιξε το σκορ (0-1), στο 17’ ο Κελίδης κάνει το 0-2, που ήταν και το σκορ του 1ου ημιχρόνου. Η επανάληψη ανοίγει με δύο τέρματα του Παναγιωτίδη που στο 46’ και στο 49’ κάνει το 0-4. Ο Στεφανάκης στο 56΄ κάνει το παιχνίδι 0-5 για να μειώσει σε 1-5 ο Πενίκου στο 69΄. Ο Κελίδης στο 77΄και ο Μηνδρινός στο 86΄με απευθείας εκτέλεση κόρνερ διαμόρφωσαν το τελικό 1-7.

Συνθέσεις

Αστέρας Τραγαίας (Βλησίδης): Παραράς, Λεγάκης, Κουφόπουλος (10΄Δεδρινός), Κατσούλης, Βουτσίνος, Πενίκου, Αγγελής, Σφυρόερας (75΄Ψαρρός), Μαρούλης, Καπίρης Ν., Τουλούπης (46΄Σπανός).

Πανθηραϊκός (Κωνσταντόπουλος): Λυγνός, Κλουβάτος (67’ Δακουτρός), Κουλόλι (72’ Ξαγοράρης), Νομικός, Κολιούσης, Κωνσταντίνου, Νομικός, Μηνδρινός, Κελίδης, Στεφανάκης, Παναγιωτίδης (80΄Βαζαίος).

Δείτε 119 φωτογραφίες από τον αγώνα εδώ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares